Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 57 m² bez realitkynáměstí Olgy Scheinpflugové, Praha - Hlubočepy

náměstí Olgy Scheinpflugové, Praha - HlubočepyMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž • Lodžie 7 m²
Cena2 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 178 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k převodu byt 2+1 o celkové velikosti 56,9 m² v úspěšném projektu společnosti FINEP - Kaskády Barrandov. Nachází se v dobré dostupnosti do města, v ulici U Náhonu. Součástí bytu je lodžie o výměře 7,0 m². Byt se nachází v budově N.

Nemovitost je prodávána prostřednictvím převodu smlouvy za částku 2.400.000 Kč. V ceně bytu není zahrnuto garážové stání a sklep, které jsou k dispozici za dodatečný poplatek.

Termín dokončení stavby je plánován na 10/2026.

Byt je situovaný v 5. NP (z celkových 6) a je v družstevním vlastnictví. Okna a lodžie jsou orientovány na západ, což zajišťuje dostatek světla. Byt je vybaven standardním provedením koupelny a dveřmi.

Prakticky uspořádaný byt je vhodný k vlastnímu bydlení i na investici (k pronájmu). V současné době je projekt ve fázi realizace výstavby. Nový vlastník má čas zvolit si zařizovací předměty, kuchyňskou linku, povrchy a vybrat si vnitřní barevnost bytu.

Atraktivní bydlení doplňuje skvělá poloha domu. V přímé blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost včetně škol, školek, lékařů, obchodů a restaurací. Nákupní centrum Nový Smíchov je vzdáleno jen 10 minut jízdy. V docházkové vzdálenosti je mnoho možností k relaxaci a sportu, jako jsou Prokopské údolí a Hlubočepy. Výborné dopravní spojení do města: 3 minuty chůze na MHD, 12 minut na metro B, zastávka Smíchovské nádraží, a na letiště Václava Havla jen 20 minut jízdy. Lokalita je vhodná jak k vlastnímu bydlení, tak za účelem pronajímání. Skvělá investiční příležitost.

Prohlídky jsou možné po dohodě. Financování nemovitosti pro Vás zajistíme. Nabízíme výhodné úrokové sazby a maximální rychlost při vyřízení úvěru.

We offer for sale a 1+kk apartment with a total size of 30.1 m² in the successful FINEP project - Kaskády Barrandov. It is located with good access to the city, on U Náhonu street. The apartment includes a balcony measuring 6.0 m². The apartment is located in building N.

The property is being sold through a contract transfer for the amount of 1,849,149 CZK. The price of the apartment does not include a garage space and cellar, which are available for an additional fee.

The completion date of the construction is planned for 10/2026.

The apartment is situated on the 5th floor (out of 6) and is in cooperative ownership. The windows and balcony are facing east, ensuring plenty of natural light. The apartment is equipped with standard bathroom fittings and doors.

The well-arranged apartment is suitable for personal living or investment (for rental). Currently, the project is in the construction phase. The new owner has time to choose furnishings, kitchen units, surfaces, and select the interior color scheme of the apartment.

The attractive living is complemented by the great location of the building. In the immediate vicinity, there is all civic amenities including schools, kindergartens, doctors, shops, and restaurants. The Nový Smíchov shopping center is only a 10-minute drive away. Within walking distance, there are many options for relaxation and sports, such as Prokopské údolí and Hlubočepy. Excellent transport connections to the city: 3 minutes walk to public transport, 12 minutes to metro B, Smíchovské nádraží stop, and only a 20-minute drive to Václav Havel Airport. The location is suitable for personal living as well as for rental purposes. A great investment opportunity.

Viewings are possible by appointment. We will arrange financing for the property for you. We offer favorable interest rates and maximum speed in processing the loan.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu853424
Dispozice2+1
Dostupné od25. 7. 2024
Podlaží5. podlaží z 6
Konstrukce budovySmíšená
Užitná plocha57
VybavenoČástečně
StavVe výstavbě
VlastnictvíDružstevní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Lodžie 7 m²
Výtah
MHD 1 minuta pěšky
Parkování
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 97 m (1 min)
PoštaPraha 500
🚶 439 m (5 min)
Obchod
🚶 511 m (6 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 342 m (4 min)
RestauraceCik Cak
🚶 373 m (4 min)
LékárnaLékárna Poliklinika Barrandov
🚘 1 191 m (4 min)
ŠkolaZákladní umělecká škola Music Art
🚶 803 m (10 min)
Mateřská škola
🚘 1 107 m (4 min)
Sportoviště
🚘 1 111 m (4 min)
Hřiště
🚶 455 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.