Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 4+kk • 176 m² bez realitkySýkořice - Sýkořice, Středočeský kraj

Sýkořice - Sýkořice, Středočeský krajVybaveno • Parkování • Sklep 30 m²
Měsíční nájemné27 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Poplatky za energie3 000 Kč
+ Vratná kauce48 000 Kč


Nabízíme k pronajmutí nemovitost na jedinečném místě v srdci Národní přírodní rezervaci Vůznice v dojezdové vzdálenosti do Prahy (25 min Zličín) 2 km od Nižbora. Nemovitost je vhodná k celoročnímu užívání a dojíždění do Prahy.

Přímo od majitele, nehradíte provizi RK.

Jedná se o nemovitost postavenou v 80.letech, která uvnitř prošla nákladnou rekonstrukcí. Nemovitost je kolaudována jako objekt k rekreaci. V přízemí je velká koupelna, obývací pokoj s funkčními kamny, kuchyň a komora. V prvním patře je rozlehlý obývací pokoj, který slouží jako knihovna a zároveň spaní pro hosty, a ložnice (v případě dohody lze uvolnit ještě další pokoj, který nyní slouží jako pracovna a jsou v něm naše věci) a samostatné WC. Dům má vlastní jímku o objemu 10 kubíků a vlastní studnu. Topit lze kotlem se zásobníkem a šnekem na uhlí nebo podlahovým topením v přízemí a v obývacím pokoji v prvním patře (tam ale není nainstalován termostat). Ohřev vody je z kotle. Dům má elektrickou bránu a poskytuje parkování pro 2 auta.

Přímo za chalupou teče potok Vůznice, který dodává celému místu magickou atmosféru. Zahrada má výměru cca 200m2 a v letních měsících lze využívat velký gril.

Ve sklepě je nakoupena zásoba uhlí a kolem domu je vyskládané vyschlé dřevo. Jejich spotřeba bude zpoplatněna paušální částkou předběžně 4000 Kč během studených období, po jejich spotřebovaní si je nájemce dokoupí sám. Elektřina se přepisuje na nájemce (při podlahovém topení 20C a současném topení uhlím činí přibližně 3 000 Kč), voda je vlastní, jímka se vyváží jednou za dva měsíce za 3 000 Kč.

Nájemné by bylo 27 000 Kč na měsíc + paušální platba za uhlí a dřevo 4 000 Kč. V případě více zájemců bude zohledňována rovněž nabídnutá cena nájemného.

Kauce činí 48 000 Kč.

Nájem by byl nejprve na 4 měsíce od září 2024, v případě dobré zkušenosti bychom smlouvu prodloužili.

Pokud vás tento inzerát zaujal, neváhejte mě kontaktovat skrz zprávy pro více informací či domluvení prohlídky. Těším se na vaše zprávy!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu853370
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 9. 2024
StavPo rekonstrukci
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha176
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku390
Konstrukce budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 30 m²

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.