Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 100 m² bez realitkyDobřanská, Chotěšov - Chotěšov, Plzeňský kraj

Dobřanská, Chotěšov - Chotěšov, Plzeňský krajČástečně vybaveno • Parkování • Balkón 9,3 m² • Terasa 60 m²
Cena7 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 33 504 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Výjimečný byt v historickém klášterním komplexu Chotěšov nyní na prodej.

Objevte ztělesnění luxusního bydlení v srdci malebné obce Chotěšov nedaleko Plzně. Nabízíme exkluzivní příležitost vlastnit pečlivě řešený byt v historickém objektu bývalé fary Chotěšovského kláštera.

Části tohoto skvostného sídla pocházejí z roku 1375 a nabízejí dokonalé spojení historického půvabu a moderního komfortu. Byl zrekonstruován podle nejvyšších standardů a vyrovná se jakékoli novostavbě, což zaručuje výjimečný zážitek z bydlení.

Byt o rozloze více než 100,36 m2 nabízí tři velkorysé pokoje, prostornou kuchyň, elegantní koupelnu, přívětivou předsíň a praktickou technickou místnost s vlastním bojlerem. Na dvou balkónech o rozloze 10 m2 si můžete vychutnávat klidnou atmosféru s výhledem na celou jižní stranu a báječně relaxovat.

Na vytvoření skutečně luxusního domova se nešetřilo. Podlahové vytápění udržuje v chladných měsících v bytě teplo a útulno, zatímco velké zámecké dubové parkety vyzařují eleganci. Silné vnější stěny z přírodního kamene, odborně pokryté prodyšnou a antiseptickou vápennou omítkou, poskytují příjemné a zdravé prostředí pro život. Koupelny/WC jsou obloženy nádherným středomořským přírodním kamenem travertinem.

Dřevohliníková okna s trojitým zasklením a balkonové dveře splňují nejvyšší standardy moderního bydlení a jsou řemeslně a architektonicky nejkvalitnější.

CHOTĚŠOV:

Půvabná obec Chotěšov se nachází na levém břehu řeky Radbůzy a má bohatou historii sahající až do roku 1115. Blízkost Plzně (12 km jihozápadně) a dobrá dostupnost hlavních dopravních prostředků z ní činí ideální místo pro ty, kteří hledají klidné ústraní, aniž by se museli vzdát městského komfortu.

Vzestup Chotěšova začal založením premonstrátského kláštera v roce 1202, a přestože byl klášter během husitských válek částečně zničen, byl pečlivě obnoven a v roce 1756 doplněn výstavbou velkolepého barokního komplexu. Po josefínských reformách získala obec samostatnost a stala se prosperující obcí.

Nedávno se v bývalé faře uvolnil pozoruhodný byt, který náročným zájemcům nabízí možnost vlastnit kus historie ve spojení s moderním komfortem.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost zažít kouzlo historické epochy a zároveň si užívat luxusu moderního bydlení. Kontaktujte nás ještě dnes a naplánujte si prohlídku nebo získejte další informace.

V případě dotazů se prosím obraťte na:

Veronika Kopolovičová

Exceptional apartment in the historic monastery complex of Chotěšov now for sale.

Discover the embodiment of luxurious living in the heart of the picturesque village of Chotěšov near Plzeň. We offer an exclusive opportunity to own a carefully designed apartment in the historic building of the former rectory of Chotěšov Monastery.

Parts of this magnificent residence date back to 1375 and offer a perfect blend of historical charm and modern comfort. It has been reconstructed to the highest standards and rivals any new construction, guaranteeing an exceptional living experience.

The apartment, with a total area of over 100.36 m2, offers three spacious rooms, a large kitchen, an elegant bathroom, a welcoming entrance hall, and a practical utility room. On the two balconies totaling 10 m2, you can enjoy a peaceful atmosphere with views of the entire southern side and relax wonderfully.

No expense has been spared in creating a truly luxurious home. Underfloor heating keeps the apartment warm and cozy in the cold months, while large oak castle parquet floors exude elegance. Strong exterior walls made of natural stone, expertly covered with breathable and antiseptic lime plaster, provide a pleasant and healthy living environment. The bathrooms/WCs are lined with beautiful Mediterranean natural travertine stone.

Wood-aluminum windows with triple glazing and balcony doors meet the highest standards of modern living and are crafted and architecturally of the highest quality.

CHOTĚŠOV:

The charming village of Chotěšov is located on the left bank of the Radbuza River and has a rich history dating back to 1115. Its proximity to Plzeň (12 km southwest) and good access to major transportation make it an ideal place for those seeking peaceful seclusion without sacrificing urban comfort.

Chotěšov's rise began with the founding of the Premonstratensian monastery in 1202, and although the monastery was partially destroyed during the Hussite Wars, it was carefully restored and supplemented in 1756 with the construction of a magnificent Baroque complex. After the Josephine reforms, the village gained independence and became a thriving community.

Recently, a remarkable apartment became available in the former rectory, offering discerning buyers the opportunity to own a piece of history combined with modern comfort.

Don't miss this unique opportunity to experience the charm of a historic era while enjoying the luxury of modern living. Contact us today to schedule a viewing or obtain more information.

For inquiries, please contact:

Veronika Kopolovičová

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu853328
Dispozice3+kk
Dostupné od24. 7. 2024
PodlažíPřízemí
Konstrukce budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha100
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 9,3 m²
Bezbariérový přístup
Terasa 60 m²
Parkování

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.