Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 68 m² bez realitkyV Olšinách, Praha - Strašnice

V Olšinách, Praha - StrašniceČástečně vybaveno • Sklep 5 m²
Měsíční nájemné22 000 Kč

+ Poplatky za služby1 300 Kč
+ Poplatky za energie3 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízím k pronájmu nově zrekonstruovaný rohový byt 2+1 v cihlové budově ve 2. patře (ze 4). Byt je částečně vybavený a zahrnuje vestavěnou kuchyňskou linku s plynovým sporákem, lednici, mrazák, vestavěnou skříň (není na foto). Topení a ohřev vody zajišťuje nový plynový kotel. Ložnice s výhledem do klidné zahrady, kuchyň s výhledem do ulice a plovoucí podlahy v celém bytě zajišťují pohodlí a příjemnou atmosféru.

K dispozici je také společná zahrada ideální pro grilování a relaxaci.

Výborná občanská vybavenost v okolí: pouhých 50 metrů od domu se nachází tramvajová zastávka Průběžná, stanice metra Strašnická je vzdálená jen 5 minut chůze a v bezprostřední blízkosti domu najdete restauraci a večerku. Dále Albert supermarket 100m od bytu a Vinohradská nemocnice cca 10 minut pěšky.

Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení s výbornou dopravní dostupností a veškerým potřebným zázemím na dosah ruky.

Dispozice je ideální pro rodinu či pár a nabízí plochu 68 m2. Součástí je sklep o velikosti 5 m2. Parkování možné před domem (modrá zóna)

Poplatky:

Cena za služby a energie celkem 4300,-/m

Jednorázový poplatek při podepsání nájemní smlouvy 10 000,-Kč

V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat skrz zprávy.

I offer for rent a newly reconstructed corner apartment 2+1 in a brick building on the 2nd floor (out of 4). The apartment is partially furnished and includes a built-in kitchen with a gas stove, refrigerator, freezer, built-in wardrobe (not shown in the photos). Heating and hot water are provided by a new gas boiler. The bedroom overlooks a quiet garden, the kitchen overlooks the street, and floating floors throughout the apartment ensure comfort and a pleasant atmosphere.

There is also a shared garden ideal for grilling and relaxation.

Excellent amenities nearby: just 50 meters from the house is the Průběžná tram stop, the Strašnická metro station is only a 5-minute walk away, and in the immediate vicinity of the house you will find a restaurant and a convenience store. Additionally, there is an Albert supermarket 100m from the apartment and the Vinohradská Hospital is about a 10-minute walk away.

This apartment is an ideal choice for those looking for comfortable living with excellent transport accessibility and all necessary amenities within reach.

The layout is ideal for a family or a couple and offers a total area of 68 m2. A cellar of 5 m2 is included. Parking is possible in front of the house (blue zone).

If you are interested, do not hesitate to contact me via messages.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu853326
Dispozice2+1
Dostupné od1. 8. 2024
Podlaží2. podlaží z 4
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha68
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Konstrukce budovyCihla
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.