Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 24 m² bez realitkyPalackého třída, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Palackého třída, Brno - Královo Pole, Jihomoravský krajVybaveno • Sklep 5 m²
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby3 630 Kč
+ Poplatky za energie500 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Se souhlasem majitele nabízím k pronájmu byt v dispozici 1+kk v Brně ve vyhledávané lokalitě na Palackého třídě, u křižovatky s ulicí Husitská. Byt o rozloze 24 m2 se nachází v 1. patře historického domu, vysoké okno vede do klidného dvora. Byt je vybaven kuchyňskou linkou, a spotřebiči je k nastěhování od 1.8.2024 . Je vytápěn centrálním topením (plynová kotelna) a je vybaven vším potřebným. V kuchyni je kuchyňská linka včetně lednice, pračky, 2plotýnkového vařiče, dřezu a varné konvice (jednotlivé předměty lze po domluvě s nájemníkem vystěhovat). V koupelně je sprchový kout, záchod a umyvadlo se zrcadlem a skříňkami.

Celkové zálohy na energie a poplatky za služby jsou nastaveny na 4130,-Kč měsíčně (500,-Kč elektřina, 3280,-Kč služby včetně topení a studené a teplé vody, 350,- Kč internet ). Byt je vhodný pro jednotlivce, případně pro mladý pracující pár či dva studenty. Nájem je 12 500Kč. CELKEM TEDY 16 630 Kč

V okolí je veškerá občanská vybavenost: restaurace, kavárny, pošta, bankomat, Albert, Lidl, vinotéka, v blízkosti Technologický park, VUT, Univerzita Obrany, MENDELU. Nedaleko domu je zastávka tramvaje, trolejbusu i autobusu, v pěší vzdálenosti leží vlakové nádraží Královo Pole a nákupní centrum Královo pole. Byt má výbornou polohu a dopravní dostupnost do historického centra města.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu853252
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 8. 2024
Podlaží1. podlaží z 4
PENBC - Úsporná
ProvedeníStandardní
Užitná plocha24
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Konstrukce budovyCihla
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.