Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Ruprechtov, Jihomoravský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Ruprechtov, Jihomoravský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Ruprechtov, Jihomoravský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 2 ložnice bez realitkyRuprechtov - Ruprechtov, Jihomoravský kraj

Ruprechtov - Ruprechtov, Jihomoravský kraj

Pronájem Srubu Ruprechtov v oblasti Jižní Morava: 2 ložnice, celkem pro 1 až 10 osob.srub za týden: celoročně 20.000kč. Roubenka Maliná je nově postavena, stojí nedaleko u malebné vesničky Ruprechtov, nedaleko Moravském krasu. Polohou nabízí ideální místo pro vaši dovolenou, pár dní odpočinku nebo jen víkend. V nejbližším okolí využijete množství cyklostezek, lesů pro pěší turistiku a i houbaři si přijdou na své. Plavce i rybáře potěší nedaleký zarybněný rybník. V obci můžete navštívit světový unikát „VĚTRNÝ MLÝN s HALADAYLOVOU TURBÍNOU“. Milovníci zimních radovánek můžou bruslit na zamrzlém rybníce nebo zimním stadionu ve Vyškově, proběhnout se na běžkách, lyžování je možné v Hořicích u Blanska nebo v Novém městě na Moravě. Historii regionu vám přiblíží prohlídka „DOŠKOVÉ CHALOUPKY“ stojící pár kroků od autobusové zastávky. V nedalekém Senetářově lze navštívit „MUZEUM PERLEŤÁŘSTVÍ“. Rudické propadání, Sloupskošošůvské jeskyně, Balcarka a mnohé další jeskyně nadchnou milovníky Moravského krasu. Děti ocení příjemnou procházku kde se říká „U TŘÍ SMRKŮ“, do místa, kde se natáčel film KUKY SE VRACÍ, můžou navštívit vyškovskou ZOO s Dinoparkem nebo Aquapark a po cestě zpět rozhlednu Chocholík v Drnovicích. Přímo v obci je Restaurace Sokol a obchod s potravinami. Blízké i široké okolí vás zaujme svou členitostí a nabídkou hlubokých lesů, kouzelných pasek i romantických luk. Pro další zajímavosti a typy k výletům klikněte zde. V chatě jsou dva pokoje v patře, jeden se čtyřmi a jeden s pěti lůžky, WC s umyvadlem. V přízemí je společenská místnost s kuchyní, jídelním stolem a rozkládací pohovkou (desáté lůžko). Celkem tedy lze pohodlně ubytovat až 10 osob. V přízemí je také koupelna se sprchovým koutem a WC. Plně vybavená kuchyně (sporák se sklokeramickou deskou, elektrická trouba, myčka nádobí, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, kávovar, lednička s mrazákem, topinkovač, toaster, dostatek nádobí, sklenic i příborů). Po dohodě lze zapůjčit přenosné výčepní zařízení, zajistit sud apod. Společenská místnost, které vévodí keramická krbová kamna (dříví do krbu v ceně), je útulné místo s domácím prostředím. Příznivcům venkovního grilování zapůjčíme grill.

Pokud hledáte ideální místo pro rodinný odpočinek, načerpání sil, setkání s přáteli ROUBENKA MALINÁ vám zcela jistě toto splní. Neváhejte se nás zeptat, čím bychom vám ještě pronájem mohli zpříjemnit.

Parametry nemovitosti

NázevRoubenka MALINÁ
Ložnice2 ložnice
MěstoRuprechtov
Wifine
Saunane
Pes povolenne
Kapacita1 až 10 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.