Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyBiskupcova, Praha - Žižkov

Biskupcova, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné22 000 Kč

+ Poplatky za služby2 182 Kč
+ Poplatky za energie2 500 Kč
+ Vratná kauce48 364 Kč


Nabízím k pronájmu světlý byt 2+kk o výměře 50m2 se skvělou dispozicí po právě dokončené kompletní rekonstrukci.

Jižně orientovaný byt se nachází ve 3. podlaží (4.NP) udržovaného cihlového domu. vstupní chodba do "L" umožňuje přístup do všech místností: vzdušné ložnice, prostorného obýváku a kuchyňského koutu. Dále pak do koupelny, samostatného WC a komory s pračkou.

Byt má výhled do klidné ulice - skvěle vychází úhel výhledu na nebe, zastínění protějším domem a odstínění ulice korunami stromů. Zároveň dřevěná okna s dvojskly zajišťují bezhlučnost. Pro uskladnění dalších věcí je možné využít sklepní kóji o cca 2.5m2 náležející k bytu. K domu též patří zahrada ve vnitrobloku s pergolou ke společnému užívání.

Celý byt právě prošel kompletní rekonstrukcí a je tak vybaven novou kuchyní, koupelnou se sprchovým koutem, WC, novými rozvody vody, elektro a topení s plynovým kotlem sloužícím i pro ohřev vody a novým osvětlením. Na podlahách jsou krásné zrenovované dřevěné parkety (a nová dlažba). Dveře a okna prošla taktéž renovací a celek podtrhují nové designové radiátory.

Biskupcova je skvěle dopravně napojená lokalita: 1 min od tramvajových zastávek směr Vinohrady, Žižkov/centrum, Palmovka, Spojovací a autobusů na Florenc, Vršovice/Palmovku a dalších. Metro Želivského je vzdáleno 2 zastávky tramvají. Zároveň je v okolí veškerá občanská vybavenost - legendární kino Aero v sousedním bloku, supermarket 2min chůze, večerka v přízemí, další obchody včetně lékárny, restaurací a kaváren za rohem na hlavní ulici a bazén Pražačka 15min chůze. Nedaleko se též rychle rozvíjí oblast nákladového nádraží Žižkov.

Díky novým spotřebičům a osvětlení se s bytem pojí nízké provozní náklady (plyn pro topení, vodu a vaření cca 1500Kč, elektřina 1000 Kč) a poplatky jsou též na velmi rozumné úrovni (2182Kč).

Byt bude k dispozici od 1.9.2024. Prohlídky možné dle dohody.

I offer for rent a bright 2+kk apartment with an area of 50m2 with a great layout after just completed complete reconstruction.

The south-facing apartment is located on the 3rd floor (4th floor) of a well-maintained brick house. The "L" shaped entrance hall allows access to all rooms: airy bedroom, spacious living room, and kitchenette. Further into the bathroom, separate toilet, and chamber with a washing machine.

The apartment has a view of a quiet street - the angle of view to the sky is great, shaded by the opposite house and shielded from the street by the crowns of trees. At the same time, wooden windows with double glazing ensure quietness. For storage of additional items, it is possible to use a cellar cubicle of approximately 2.5m2 belonging to the apartment. The house also includes a garden in the courtyard with a pergola for shared use.

The entire apartment has just undergone a complete reconstruction and is equipped with a new kitchen, bathroom with shower, toilet, new water, electrical and heating installations with a gas boiler also used for water heating, and new lighting. The floors have beautiful renovated wooden parquet (and new tiles). The doors and windows have also been renovated, complemented by new designer radiators.

Biskupcova is a well-connected location: 1 minute from tram stops towards Vinohrady, Žižkov/center, Palmovka, Spojovací, and buses to Florenc, Vršovice/Palmovka, and others. Želivského metro station is 2 tram stops away. There is also all civic amenities nearby - the legendary Aero cinema in the neighboring block, a supermarket a 2-minute walk away, a convenience store on the ground floor, other shops including a pharmacy, restaurants, and cafes around the corner on the main street, and the Pražačka swimming pool a 15-minute walk away. The nearby area of Žižkov freight station is also rapidly developing.

Thanks to the new appliances and lighting, the apartment has low operating costs (gas for heating, water, and cooking approximately 1500 CZK, electricity 1000 CZK) and the fees are also at a very reasonable level (2182 CZK).

The apartment will be available from 1.9.2024. Viewings possible by appointment.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu853213
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 9. 2024
Podlaží4. podlaží z 6
Užitná plocha50
VybavenoČástečně
StavPo rekonstrukci
Konstrukce budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.