Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 145 m² bez realitkyDobřanská, Chotěšov - Chotěšov, Plzeňský kraj

Dobřanská, Chotěšov - Chotěšov, Plzeňský krajMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Terasa 60 m²
Cena8 999 990 Kč

Tato nemovitost již od 38 169 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Výjimečný byt v historickém klášterním komplexu Chotěšov nyní na prodej.

Objevte ztělesnění luxusního bydlení v srdci malebné obce Chotěšov nedaleko Plzně. Nabízíme exkluzivní příležitost vlastnit pečlivě řešený byt v historickém objektu bývalé fary Chotěšovského kláštera.

Části tohoto skvostného sídla pocházejí z roku 1375 a nabízejí dokonalé spojení historického půvabu a moderního komfortu. Byl zrekonstruován podle nejvyšších standardů a vyrovná se jakékoli novostavbě, což zaručuje výjimečný zážitek z bydlení.

Byt o rozloze více než 145 m2 nabízí tři velkorysé pokoje, prostornou kuchyň, elegantní velkou koupelnu s oknem, vanou a velkých sprchovým koutem. Přívětivou předsíň a praktickou technickou místnost s vlastním plynovým kotlem.Na dvou balkonech (jižní straně a severní straně) si můžete vychutnávat klidnou atmosféru s výhledem na celou obec, anebo do klidného areálu a báječně relaxovat.

Na vytvoření skutečně luxusního domova se nešetřilo. Podlahové vytápění udržuje v chladných měsících v bytě teplo a útulno, zatímco velké zámecké dubové parkety vyzařují eleganci. Silné vnější stěny z přírodního kamene, odborně pokryté prodyšnou a antiseptickou vápennou omítkou, poskytují příjemné a zdravé prostředí pro život. Koupelny/WC jsou obloženy nádherným středomořským přírodním kamenem travertinem.

Dřevohliníková okna s trojitým zasklením a balkonové dveře splňují nejvyšší standardy moderního bydlení a jsou řemeslně a architektonicky nejkvalitnější.

CHOTĚŠOV:

Půvabná obec Chotěšov se nachází na levém břehu řeky Radbůzy a má bohatou historii sahající až do roku 1115. Blízkost Plzně (12 km jihozápadně) a dobrá dostupnost hlavních dopravních prostředků z ní činí ideální místo pro ty, kteří hledají klidné ústraní, aniž by se museli vzdát městského komfortu.

Vzestup Chotěšova začal založením premonstrátského kláštera v roce 1202, a přestože byl klášter během husitských válek částečně zničen, byl pečlivě obnoven a v roce 1756 doplněn výstavbou velkolepého barokního komplexu. Po josefínských reformách získala obec samostatnost a stala se prosperující obcí.

Nedávno se v bývalé faře uvolnil pozoruhodný byt, který náročným zájemcům nabízí možnost vlastnit kus historie ve spojení s moderním komfortem.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost zažít kouzlo historické epochy a zároveň si užívat luxusu moderního bydlení. Kontaktujte nás ještě dnes a naplánujte si prohlídku nebo získejte další informace.

V případě dotazů se prosím obraťte na:

Veronika Kopolovičová

Exceptional apartment in the historic monastery complex of Chotěšov now for sale.

Discover the embodiment of luxury living in the heart of the picturesque village of Chotěšov near Plzeň. We offer an exclusive opportunity to own a carefully designed apartment in the historic building of the former rectory of Chotěšov Monastery.

Parts of this splendid residence date back to 1375 and offer a perfect combination of historical charm and modern comfort. It has been reconstructed to the highest standards and rivals any new construction, ensuring an exceptional living experience.

The apartment, with a size of over 145 m2, offers three spacious rooms, a large kitchen, an elegant large bathroom with a window, a bathtub, and a large shower. A welcoming entrance hall and a practical utility room with its own gas boiler. On two balconies (south side and north side), you can enjoy a peaceful atmosphere with views of the entire village, or into the tranquil courtyard and relax wonderfully.

No expense was spared in creating a truly luxurious home. Underfloor heating keeps the apartment warm and cozy in the cold months, while large castle oak parquet floors exude elegance. Strong exterior walls made of natural stone, expertly covered with breathable and antiseptic lime plaster, provide a pleasant and healthy living environment. The bathrooms/WCs are lined with beautiful Mediterranean travertine natural stone.

Wood-aluminum windows with triple glazing and balcony doors meet the highest standards of modern living and are the most craftsmanship and architecturally high-quality.

CHOTĚŠOV:

The charming village of Chotěšov is located on the left bank of the Radbuza River and has a rich history dating back to 1115. Its proximity to Plzeň (12 km southwest) and good access to major transportation make it an ideal place for those seeking peaceful seclusion without giving up urban comfort.

Chotěšov's rise began with the founding of the Premonstratensian monastery in 1202, and although the monastery was partially destroyed during the Hussite Wars, it was carefully restored and supplemented in 1756 with the construction of a magnificent baroque complex. After the Josephine reforms, the village gained independence and became a thriving community.

Recently, an remarkable apartment became available in the former rectory, offering discerning buyers the opportunity to own a piece of history combined with modern comfort.

Do not miss this unique opportunity to experience the charm of a historical epoch while enjoying the luxury of modern living. Contact us today to schedule a viewing or obtain further information.

For inquiries, please contact:

Veronika Kopolovičová

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu853205
Dispozice3+kk
Dostupné od23. 7. 2024
PodlažíPřízemí
Konstrukce budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha145
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 60 m²
Parkování
Bezbariérový přístup
MHD 3 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDChotěšov, nám.
🚶 272 m (3 min)
PoštaChotěšov
🚶 367 m (4 min)
ObchodJIP
🚶 307 m (4 min)
BankaČeská spořitelna, Dobřany
🚘 6 873 m (9 min)
RestauraceRestaurace Pod Klášterem
🚶 165 m (2 min)
LékárnaLékárna Métis
🚘 3 944 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola Chotěšov
🚶 718 m (9 min)
Mateřská školaMateřská škola Chotěšov
🚘 763 m (2 min)
SportovištěSportovní hřiště
🚘 1 092 m (2 min)
HřištěDětské hřiště
🚶 787 m (9 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.