Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 75 m² bez realitkyČeských bratří, Vysoké Mýto - Vysoké Mýto, Pardubický kraj

Rezervováno
Českých bratří, Vysoké Mýto - Vysoké Mýto, Pardubický krajČástečně vybaveno • Výtah • Balkón 9 m² • Sklep 12 m²
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč
+ Poplatky za energie4 500 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Připravuji k pronájmu byt 3 + 1 v cihlovém domě v 1. patře s výtahem. Byt je aktuálně v rekonstrukci (kompletní výmalba, nová kuchyňská linka, nová koupelna a WC, osvětlení atd.). V bytě bude kompletně vybavená kuchyňská linka (sporák se sklokeramickou deskou, mikrovlnná trouba, rychlovarná trouba, pračka). Byt nabízí plochu 75 m2, k bytu náleží velký balkon s plochou 9m2 a dva sklepy o celkové výměře 12 m2. Rekonstrukce bude ukončeno do maximálně dvou týdnů, takže nejpozději od půlky srpna bude k dispozici. Fotky prosím berte s rezervou, v bytě není uklizeno a stále se v něm pracuje. Aktuálně zjišťuji předběžný zájem o nemovitost.

Byt se nachází ve velmi klidném domě, nedalo (cca 5 min. chůze od) nám. Přemysla Otaka II. V okolí bytu je v docházkové vzdálenosti veškerá občanská vybavenost.

První prohlídky budou realizovány začátkem měsíce srpna. Aktuální fotografie budou postupně přidávány.

I am preparing a 3 + 1 apartment for rent in a brick house on the 1st floor with an elevator. The apartment is currently undergoing renovation (complete repainting, new kitchen unit, new bathroom and toilet, lighting, etc.). The apartment will be fully equipped with a kitchen unit (stove with glass ceramic hob, microwave, kettle, washing machine). The apartment offers a surface area of 75 m2, with a large balcony of 9m2 and two cellars with a total area of 12 m2. The renovation will be completed within a maximum of two weeks, so it will be available no later than mid-August. Please take the photos with caution, the apartment is not cleaned and work is still being done in it. I am currently assessing preliminary interest in the property.

The apartment is located in a very quiet house, not far (about a 5-minute walk from) from Přemysl Otakar II Square. All amenities are within walking distance of the apartment.

The first viewings will take place at the beginning of August. Current photos will be gradually added.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu853202
Dispozice3+1
Dostupné od12. 8. 2024
Podlaží1. podlaží z 5
Užitná plocha75
VybavenoČástečně
StavDobrý
Konstrukce budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 12 m²
Domácí mazlíčci vítáni
Balkón 9 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.