Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 32 m² bez realitkyPraha - Žižkov

Praha - ŽižkovVybaveno • Výtah • Balkón 8 m²
Měsíční nájemné20 990 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Poplatky za energie700 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nabízím k pronájmu nový, moderní byt 1+KK s balkonem v nejvyšším 8. patře cihlové novostavby Na Vackově, Praha 3 – Žižkov, ulice Olgy Havlové. Byt je orientovaný na východ a nabízí nádherný výhled bez rušivých sousedních budov.

Tento útulný a plně vybavený byt o velikosti 31,6 m2 je připraven k okamžitému nastěhování. Kuchyňská linka je vybavena indukční varnou deskou, horkovzdušnou troubou a myčkou. V obývací části najdete sklápěcí postel, pohodlnou pohovku, TV a pracovní kout. Byt je navíc vybaven jak záclonami a závěsy, tak předokenními elektrickými roletami pro maximální komfort a soukromí.

Balkon má ideální velikost pro příjemné posezení a odpočinek s nerušeným výhledem a je vybaven křesly a stolkem .

Poplatky činí 2900 Kč/měsíc + elektřina. Kauce ve výši 25 tis. Kč.

Parkování možné na ulici.

Přijďte se podívat na tento jedinečný byt, který nabízí komfortní bydlení v klidné části Žižkova s výbornou dostupností do centra města.

I offer for rent a new, modern 1+KK apartment with a balcony on the highest 8th floor of a brick new building in Na Vackově, Prague 3 - Žižkov, on Olgy Havlové street. The apartment is oriented to the east and offers a beautiful view without disturbing neighboring buildings.

This cozy and fully equipped apartment with a size of 31.6 m2 is ready for immediate move-in. The kitchen is equipped with an induction hob, hot air oven, and dishwasher. In the living area, you will find a folding bed, a comfortable sofa, TV, and a work area. The apartment is also equipped with both curtains and blinds, as well as electric roller blinds for maximum comfort and privacy.

The balcony is of ideal size for pleasant sitting and relaxation with an undisturbed view and is equipped with chairs and a table.

The fees are 2900 CZK/month + electricity. Deposit of 25,000 CZK.

Parking is possible on the street.

Come and see this unique apartment, which offers comfortable living in a quiet part of Žižkov with excellent access to the city center.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu853153
Dispozice1+kk
Dostupné od23. 7. 2024
Podlaží8. podlaží z 8
VytápěníÚstřední
Užitná plocha32
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
Konstrukce budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.