Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 70 m² bez realitkySolná cesta, Uherské Hradiště - Sady, Zlínský kraj

Solná cesta, Uherské Hradiště - Sady, Zlínský krajParkování • Garáž • Sklep 5 m² • Terasa 5 m²
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za energie3 000 Kč
+ Vratná kauce36 000 Kč


Nabízíme k pronájmu nově zrekonstruovaný 2+1 byt o rozloze 70 m2 na adrese Solná cesta 342 Uherské Hradiště - Sady. Byt se nachází v rodinném domě ve druhém nadzemním podlaží, bez výtahu. Má dvě obytné místnosti, samostatnou kuchyň, koupelnu, wc a velkou chodbu. K bytu je možnost využít sklep, kolárku. Cena za měsíční nájem je včetně soukromého parkovacího místa.

Pronájem je bez provize realitní kanceláři (ušetříte tak přibližně 18 000 Kč).

Byt je kompletně nově zrekonstruován (nové vinylové podlahy - vysoká odolnost, nově vymalováno, nové dveře), v bytě je klimatizace. Je zde nová podsvícená kompletně vybavená kuchyňská linka (myčka, mikrovlnka, lednice, indukce, trouba, dřez), nová koupelna s vanou, elektrické žaluzie na dálkové ovládání. Byt je nově zateplený, čímž výrazně klesají náklady na energie. Možnost nabíjení elektroauta u domu.

Byt má terasu o rozloze cca 5 m2 s výhledem do zahrady, kterou je možné využívat. K bytě náleží jedno parkovací místo, další parkovací místa je možné využít na veřejném parkovišti vzdáleném cca 200 m.

Dům se nachází v klidné lokalitě v městské části Sady - Uherské Hradiště. Autobusová zastávka je vzdálena cca 200 metrů od domu. Školka, škola a restaurace vzdálena 10 minut pěšky. Okolo domu také cyklostezka, park pro psi, dětské hřiště.

Cena měsíčního nájmu činí 18 000 Kč. Uvedené nájemné je bez energií, které budou stanoveny na základě osobní domluvy s majiteli a předpokládané výši 3.000,- Kč/měsíc. Vratná kauce činí 36 000 Kč. Prohlídky možné po předchozí telefonické domluvě. K nastěhování od 1.9.2024.

Majitel nemovitosti upřednostňuje mladý pár nebo jednotlivce, nekuřáky, domácí mazlíčci po předchozí domluvě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu853076
Dispozice2+1
Dostupné od1. 9. 2024
Podlaží2. podlaží z 3
Užitná plocha70
VybavenoNevybaveno
StavPo rekonstrukci
Konstrukce budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 5 m²
Garáž
Terasa 5 m²
Parkování
Předzahrádka 700 m²

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.