Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu • 170 m² bez realitkyPod Koláčovem, Roztoky - Žalov, Středočeský kraj

Rezervováno
Pod Koláčovem, Roztoky - Žalov, Středočeský krajVybaveno • Parkování • Garáž • Terasa 30 m² • Lodžie 8 m²
Měsíční nájemné32 000 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč
+ Poplatky za energie10 000 Kč
+ Vratná kauce64 000 Kč


Přímý majitel dlouhodobě pronajme pouze bezproblémovým lidem, se kterými je možná normální lidská slušná vzájemná komunikace, luxusní rodinný dům 5+1 s garáží a terasou v Roztokách, Praha-západ. Klidné, krásné místo a klidní, skvělí sousedé. Užitná plocha domu 170 m2 ve 3 podlažích, plocha zahrady (bez zastavěné plochy) je 326 m2. Dům je komplet zařízený (lze se domluvit na dalších úpravách). Nájem předpokládáme na 2-4 roky, dle pracovních okolností. Další foto a informace do mailu, osobní schůzka nutná, Hledáme někoho, kdo rád využije hezky založenou zahrádku, dům neponičí, ideálně se vztahem k Roztokám.

The direct owner long-term rents only to hassle-free people with whom normal human decent mutual communication is possible, luxurious family house 5+1 with garage and terrace in Roztoky, Prague-west. Quiet, beautiful place and quiet, great neighbors. The usable area of the house is 170 m2 on 3 floors, the garden area (without built-up area) is 326 m2. The house is fully furnished (additional modifications can be arranged). We expect a lease for 2-4 years, depending on work circumstances. More photos and information by email, personal meeting necessary. We are looking for someone who will enjoy the nicely landscaped garden, will not damage the house, ideally with a connection to Roztoky. Owner speaks English and Spanish

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu853033
DispoziceOstatní
Dostupné od1. 9. 2024
StavVelmi dobrý
Stáří10 - 30 let
Užitná plocha170
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku450
Konstrukce budovyCihla
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Lodžie 8 m²
Garáž
Terasa 30 m²
Parkování

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.