Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Prodej domu 3+1 • 120 m² bez realitkyKuncovka, Horní Suchá - Horní Suchá, Moravskoslezský kraj

Kuncovka, Horní Suchá - Horní Suchá, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno • Parkování • Terasa 12 m²
Cena8 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 35 200 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme na prodej rodinný dům s terasou a nádherně upraveným pozemkem, nacházející se v klidné části obce Horní Suchá. Dům se pyšní výhodnou polohou na kraji obce, s pohodlnou dostupností do města Havířov, vzdáleného pouhé 2 km.

Pozemek je situován v klidné, slunné lokalitě a je snadno přístupný ulicí s minimálním provozem. Do domu se dostanete přes dálkově ovládanou elektrickou bránu. Je to montovaná dřevostavba s minerální vatou a tepelnou izolací, která má sedlovou střechu, krytina střešní taška KM Beta 40 mm a solárními panely.

Jednou z největších výhod nemovitosti kromě samotné polohy, je bezbariérový přístup. Ve vstupní chodbě se po pravé straně nachází technická místnost. Odtud se dostanete do chodby, která funguje jako spojovací ústředí všech místností v domě. Po pravé straně této chodby naleznete koupelnu, skrz chodbu vcházíte do kuchyně spojenou s velkou jídelnou a obývacím pokojem, vytvářející tak elegantní a relaxační prostor. Dále na pravé straně chodby jsou k dispozici dva samostatné pokoje s individuálními vstupy poskytující soukromí pro každého obyvatele.

Tato otevřená koncepce umožňuje snadnou interakci mezi různými částmi domu a přináší moderní a příjemnou atmosféru do celého obydlí.

Vybavení domu zahrnuje podlahové vytápění (solární panel, plynový kotel), bílá plastová EURO okna, elektrickou instalaci v mědi, plastové vodovodní a odpadní potrubí. Dům je napojen na vodovod (poskytovatel SMWAK), odpadové vody jsou řešeny prostřednictvím kanalizačního systému.

V koupelně je umístěna rohová vana, sprchový kout, umyvadlo se zrcadlem a WC. Ohřev teplé vody zajištěn solárními panely a plynovým kotlem.

Z obývacího pokoje vede vstup na krytou osvětlenou terasu, která navazuje přímo na trávník.

Pozemek je oplocen, zahrada je krásně upravena s částečně zapuštěným kulatým bazénem 10 m2. Dům byl kolaudován v roce 2017. Zastavěná plocha domu činí 150 m2, obytná plocha 127 m2 a užitná plocha 254 m2.

Dům na klíč, projektová dokumentace k dispozici.

Cena včetně právního servisu

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu852907
Dispozice3+1
Dostupné od22. 7. 2024
StavVelmi dobrý
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha120
VybavenoČástečně
Plocha pozemku900
Konstrukce budovyDřevostavba
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 12 m²
Parkování

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.