Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Prodej bytu 2+kk 67 m², Božkovská, Plzeň, Plzeňský kraj
Prodej bytu 2+kk 67 m², Božkovská, Plzeň, Plzeňský kraj
Prodej bytu 2+kk 67 m², Božkovská, Plzeň, Plzeňský kraj
Prodej bytu 2+kk 67 m², Božkovská, Plzeň, Plzeňský kraj
Prodej bytu 2+kk 67 m², Božkovská, Plzeň, Plzeňský kraj

Prodej bytu 2+kk • 67 m² bez realitkyBožkovská, Plzeň - Plzeň, Plzeňský kraj

Developerský projekt
Božkovská, Plzeň - Plzeň, Plzeňský krajNovostavba • Částečně vybaveno • Sklep 3 m²
Cena3 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 225 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jako přímý majitel nabízíme k prodeji prostorný byt 2+kk s podlahovou plochou 66,7 m2, který se nachází ve 4. NP rohového čtyřpodlažního cihlového domu se soukromým dvorem v širším centru Plzně na adrese Božkovská 125/47. Byt je v dobrém technickém stavu k okamžitému nastěhování, má nízké provozní náklady a možnost vyřízení rezidenční karty pro parkování v zóně před domem. K bytu náleží prostorná suchá sklepní kóje.

Fotografie vybavení slouží pouze pro představu.

Na vlastní náklady v domě realizujeme opravy společných prostor a výmalbu všech bytových jednotek. Výhody domu, v němž se byt nachází jsou nová plastová okna, opravená fasáda, soukromý dvůr, úklid společných prostor úklidovou službou a spolehlivý správce domu. V bezprostřední pěší vzdálenosti se nachází škola, školka, potraviny, lékař, dále řada sportovišť v pěší vzdálenosti do 5 minut (bazén, tenisové kurty…), obchodní centrum Slovany dvě zastávky tramvají, tramvajová a trolejbusová zastávka U Duhy 1 minuta chůze, nájezd na Dálnici D5 10 minut autem.

V domě nabízíme i další byty k prodeji, více informací Vám rádi sdělíme na uvedených kontaktech nebo je naleznete na webových stránkách společnosti City Home. Vyhotovíme pro Vás kupní smlouvy, zajistíme převod energií a uhradíme návrh na vklad na katastr. U City Home neplatíte provizi za zprostředkování. Při koupi jakékoli nemovitosti od nás obdržíte dárek v podobě 10 % slevy na kvalitní nábytek za skvělou cenu od společnosti FAJN nábytek.

As direct owner, we offer for sale a spacious 2+kk apartment with a floor area of 66.7 m2, located on the 4th floor of a corner four-storey brick house with a private courtyard in the wider center of Pilsen at Božkovská 125/47. The apartment is in good technical condition for immediate move-in, has low operating costs, and the possibility of obtaining a residential card for parking in front of the house. The apartment also includes a spacious dry cellar.

At our own expense, we are carrying out repairs of common areas in the building and repainting all residential units. The advantages of the building where the apartment is located include new plastic windows, renovated facade, private courtyard, cleaning of common areas by a cleaning service, and a reliable building manager. Within immediate walking distance, there are schools, kindergartens, grocery stores, doctors, as well as several sports facilities within a 5-minute walk (swimming pool, tennis courts...), Slovany shopping center two tram stops away, tram and trolleybus stop U Duhy 1 minute walk, and access to the D5 motorway 10 minutes by car.

We also offer other apartments for sale in the building, more information can be provided on the contact details provided or found on the City Home company website. We will prepare purchase agreements for you, arrange for energy transfer, and pay for the registration proposal at the land registry. At City Home, you do not pay commission for mediation. When purchasing any property from us, you will receive a gift in the form of a 10% discount on quality furniture at a great price from the company FAJN nábytek.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu852813
Dispozice2+kk
Dostupné od22. 7. 2024
Podlaží4. podlaží z 4
Konstrukce budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha67
VybavenoČástečně
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBF - Velmi nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 3 m²

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.