Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 58 m² bez realitkyZa Obchody, Neratovice - Neratovice, Středočeský kraj

Za Obchody, Neratovice - Neratovice, Středočeský krajČástečně vybaveno • Balkón 2 m² • Sklep 8 m²
Cena3 890 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 497 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme světlý družstevní byt 2+1 v Neratovicích s výhledem na zeleň. Má velmi nízké náklady na bydlení. Nachází se ve druhém patře ze tří v zatepleném cihlovém domě bez výtahu v ulici Za Obchody. Celková výměra bytu 57,8 m², z toho obývací pokoj 18,1 m² s balkonem 1,5 m², ložnice 14,0 m² (oboje s výhledem na jihozápad do klidného vnitrobloku), samostatná kuchyň 10,1 m², pracovna 5,4 m², předsíň 4,5 m², koupelna s WC 4,2 m². K bytu náleží sklep 8,2 m² (lze využít i jako dílnu, studio, kancelář nebo posilovnu).

V letech 2016–2017 proběhla kompletní rekonstrukce bytu – nové rozvody elektřiny, plynu, vody a odpadu, nová koupelna a bytové jádro, podhledy, dlažba a obklady, kuchyňská linka (sporák s digestoří, chladnička, mraznička, pračka, myčka, mikrovlnná trouba), vestavěný nábytek na míru v celém bytě. Vytápění a ohřev vody plynovým kondenzačním kotlem – každoročně revidován, poslední revize na podzim 2023. Sklep je suchý, s oknem a je rovněž kompletně rekonstruován, se zavedenou vlastní elektřinou.

Dům je ve velmi dobrém stavu, v roce 2010 proběhla výměna střešní krytiny a instalace plastových oken. Letos proběhlo kompletní zateplení fasády včetně soklové části. Nový průkaz energetické náročnosti budovy (PENB) zatím nebyl vystaven. V domě je rozveden optický internet (T-Mobile). Možnost parkování vedle domu. Byt je ideální pro mladý pár, menší rodinu nebo důchodce.

Dům se nachází v klidné části města se skvělou dopravní obslužností (autobusová zastávka 3 min. chůze, spoje na Ládví s intervalem 15 až 30 min., dojezd do 30 min., autem cca 20 min.). V blízkém okolí bytu je ZŠ, MŠ, supermarket, potraviny, bankomaty, banka, restaurace, bistro, kavárny, pekárna, cukrárna, trafiky, lékárny, zubař, drogerie, domácí potřeby, kojenecké potřeby, oděvy, obuv, cykloservis, skiservis, autoservis, posilovna, kadeřnictví, květinářství, dětská hřiště a parky (viz přiložená mapa). V širším okolí je pošta, společenský dům, knihovna, základní umělecká škola, gymnázium, SOŠ/SOU, kino, poliklinika, domov pro seniory, sportovní centra, bazén a koupaliště.

Byt má splacenou anuitu, člen bytového družstva ani družstvo nemají žádné dluhy. Jednorázový vstupní poplatek do družstva je 3500 Kč, neplatíte provizi RK. Fond oprav a režie 2600 Kč měsíčně.

Připraveno k okamžitému nastěhování. RK prosíme nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu852679
Dispozice2+1
Dostupné od20. 7. 2024
Podlaží3. podlaží z 4
Konstrukce budovyCihla
Užitná plocha58
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 2 m²
Sklep 8 m²

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.