Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 80 m² bez realitkyU Krbu, Praha - Strašnice

U Krbu, Praha - Strašnice
Měsíční nájemné20 700 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč
+ Vratná kauce20 700 Kč


Nabízíme k pronájmu byt v dispozici 2+1 v cihlové obytné vile z první republiky, který se nachází ve 3. nadzemním podlaží (ve 2. patře) domu se zahradou a má celkovou plochu 80 m². Byt je nabízen nevybavený, ale svou prostorností a světlem, které sem proudí z mnoha oken, nabízí skvělý potenciál pro útulné bydlení. Dům se nachází ve velmi klidné zóně rodinných domů a umístění bytu ve 3. nadzemním přináší pěkný výhled do okolí.

Parkování či garáž nejsou součástí nabídky. Výtah a bezbariérový přístup také nemusíte hledat. I přes tyto skromné vybavenostní parametry je však tento byt ideální pro ty, kteří hledají klidné a útulné bydlení v širším centru města - od stanice metra Želivského jsou to jen 2 zastávky autobusu nebo 10-15 minut pěšky.

Pokud hledáte bydlení na klidném místě, neváhejte nás kontaktovat skrz zprávy a domluvte si prohlídku této zajímavé nabídky. Těšíme se na vaši zprávu a možná brzké setkání v tomto prvorepublikovém bytě.

Měsíční záloha na služby je 1000 Kč na osobu a zahrnuje poplatky za vodu, kanalizaci, odvoz odpadků, elektřinu ve společných prostorách a úklid.

Nájemník si sám hradí elektřinu a plyn v bytě (vytápění plus plynový sporák).

We offer for rent a 2+1 apartment in a brick residential villa from the First Republic era, located on the 3rd floor of a house with a garden and a total area of 80 m². The apartment is offered unfurnished, but with its spaciousness and the light coming in from many windows, it offers great potential for cozy living. The house is located in a very quiet area of family houses, and the apartment's location on the 3rd floor provides a nice view of the surroundings.

Parking or a garage are not included in the offer. An elevator and barrier-free access are also not available. Despite these modest equipment parameters, this apartment is ideal for those seeking peaceful and cozy living in the wider city center - it is only 2 bus stops or a 10-minute walk from the Želivského metro station.

If you are looking for housing in a quiet location, do not hesitate to contact us through messages and arrange a viewing of this interesting offer. We look forward to your message and perhaps a soon meeting in this First Republic apartment.

The monthly service deposit is 1000 CZK per person and includes charges for water, sewage, waste disposal, electricity in common areas, and cleaning. The tenant pays for electricity and gas in the apartment (heating plus gas stove) themselves.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu852621
Dispozice2+1
Dostupné od19. 7. 2024
Podlaží3. podlaží z 3
Užitná plocha80
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
Konstrukce budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.