Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyHartigova, Praha - Žižkov

Rezervováno
Hartigova, Praha - ŽižkovVybaveno • Výtah • Sklep 3 m²
Měsíční nájemné21 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Poplatky za energie3 500 Kč
+ Vratná kauce24 000 Kč


Příjemný, moderně zařízený světlý byt ve 4. patře s výtahem na Žižkově. Skvělá dopravní dostupnost díky blízké tramvajové zastávce. Klid v bytě zajišťuje jeho orientace do parkově upraveného vnitrobloku se vzrostlými stromy, takže i ve čtvrtém patře budete mít výhled na zeleň.

Byt je plně vybaven a má velké množství úložných prostor. Obývací místnost i ložnice jsou prostorné s vysokými stropy (3m) a velkými okny, takže byt působí příjemně a vzdušně. V ložnici jsou velké vestavné skříně.

Dům postavený ve funkcionalistickém slohu je relativně malý a velmi dobře udržovaný a čistý.

V lokalitě je několik restaurací a kaváren, supermarket je v krátké pěší vzdálenosti, koupaliště Pražanka je za rohem, stejně tak jako tři velké parky, takže lze kombinovat život ve městě se snadným přístupem do zeleně.

Byt je dostupný ihned.

Pokud hledáte příjemné bydlení s výhledem do zeleně a s výbornou dostupností veškeré občanské vybavenosti a centra Prahy, pak je tento byt ideální volbou pro vás. Pro více informací nebo domluvení prohlídky mě kontaktujte prostřednictvím zpráv.

Nice, modern and bright apartment on the 4th floor with an elevator in Žižkov. Great transportation accessibility thanks to the nearby tram stop. The tranquillity in the apartment is ensured by its orientation towards a park-like inner courtyard with large trees, so even on the fourth floor, you will have a view of greenery.

The apartment is fully equipped and has plenty of storage space. The living room and bedroom are spacious with high ceilings (3m) and large windows, making the apartment feel pleasant and airy. The bedroom has large built-in wardrobes.

The building, built in a functionalist style, is relatively small and very well maintained and clean.

There are several restaurants and cafes in the area, a supermarket is within a short walking distance, and the Pražanka swimming pool is just around the corner, as well as three large parks, so you can combine city life with easy access to greenery.

Available immediately.

If you are looking for a pleasant living space with a view of greenery and excellent accessibility to all amenities and Prague city centre, then this apartment is the ideal choice for you. For more information or to arrange a viewing, please contact me via messages.

Landlord speaks English.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu852502
Dispozice2+kk
Dostupné od19. 7. 2024
Podlaží4. podlaží z 5
PENBC - Úsporná
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha50
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Konstrukce budovyCihla
VytápěníElektrické
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.