Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Újezd pod Troskami, Královéhradecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Újezd pod Troskami, Královéhradecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Újezd pod Troskami, Královéhradecký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 4 ložnice bez realitkyÚjezd pod Troskami - Újezd pod Troskami, Královéhradecký kraj

Újezd pod Troskami - Újezd pod Troskami, Královéhradecký kraj

Pronájem Vily Újezd pod Troskami v oblasti Český ráj: 4 ložnice, max. 12 osob.vila za týden: léto 30.000kč, zima 24.000kč. Zcela nová luxusní 6 - pokojová vila (210m²) leží v obci Újezd pod Troskami a nabízí kvalitní ubytování pro max. 12 osob. Hlavním vchodem se vchází do předsíňky. Na ni navazuje chodba, z které jsou přístupny všechny další místnosti v přízemí. Obytný pokoj (35m²) je tvořen prostorným a plně vybaveným kuchyňským koutem, velkým jídelním stolem s 10 židlemi, čajovým koutkem s posezením a TV. V kuchyňském koutě jsou hostům k dispozici indukční varná deska (4 varné jednotky), el. trouba, lednička s mrazákem, myčka na nádobí, mikrovlnná trouba, kávovar Dolce Gusto na kapsle a varná konvice. V přízemí se dále nachází ložnice (20m²) s dvojlůžkem, lůžkem a vstupem na terasu (zahradu), herna (10m²) pro děti s hračkami, koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem, WC a pračkou a samostatné WC. Z chodby vede schodiště do podkroví, kde jsou umístěny 3 samostatné ložnice: 1/ (21m²) se 4 lůžky, 2/ (19m²) s dvojlůžkem a lůžkem a 3/ (13m²) s dvojlůžkem. Všechny ložnice v podkroví disponují klimatizační jednotkou. K ložnici č. 2 a č. 3 náleží společný balkon, který lze opticky rozdělit roletou. Pro malé děti jsou připraveny 2 dětské postýlky. Dalšími prostory v podkroví jsou samostatné WC a 2 koupelny: 1/ s vanou a 2 umyvadly a 2/ se sprchovým koutem a umyvadlem. V objektu je zavedeno připojení k internetu (WI - FI). Vila je vytápěna elektricky (v přízemí podlahovým topením, v podkroví radiátory). Interiér ubytování je zcela nekuřácký.

Na oplocené zahradě (500m²) mohou hosté využít nadzemní kruhový bazén (Ø 4,6m, v provozu od začátku května do konce září), pergolu s venkovním posezením, zahradním krbem, ledničkou s mrazákem a s přívodem teplé i studené vody. Malé děti uvítají pískoviště, skluzavku a zeď na kreslení. Po domluvě s majitelem si je možné vypůjčit výčepní zařízení a velký gril na sele (poplatek 2500,- Kč/pobyt). S majitelem lze domluvit i zajištění sudu piva nebo kýty či selete na grilování. Parkování je oplocené a to včetně jednoho zastřešeného parkovacího místa. Pro hosty je k dispozici dobíjecí stanice pro elektromobil. Ubytování se nachází v blízkosti hlavní silnice.

Parametry nemovitosti

NázevVila Berg
Ložnice4 ložnice
MěstoÚjezd pod Troskami
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacitamax. 12 osob
Dětská postýlkaano
Krbne
Bazénano
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.