Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyMarkušova, Praha - Chodov

Markušova, Praha - ChodovČástečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné21 000 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč
+ Poplatky za energie3 500 Kč
+ Vratná kauce42 000 Kč


Nabízím k pronájmu prostorný byt 2+kk v panelové budově s výtahem. Panelový dům je ve velmi dobrém stavu, nemovitost je po kompletní rekonstrukci a je částečně vybavena (nová lednice, pračka, elektrická varná deska, rozkládací postel IKEA, prostorná skříň ve vstupní chodbě, šatní skříň v pokoji, šatník s malým pracovním koutkem). Byt se nachází na 6. podlaží z celkových 11 a nabízí plochu 45 m2. K dispozici jsou 2 výtahy. Dostupnost metra C (zastávky Opatov, Háje) do 5 min MHD dopravou, 12 min pěšky. V blízkosti zelené plochy a parky (Central park, Hostivařská přehrada, Milíčovský park, Krčský les).

Byt je vhodný pro 1-2 osoby, nekuřáky, preferuji zájemce o dlouhodobý pronájem. Možnost spolubydlení, parkování či garáž bohužel není k dispozici.

Pokud hledáte útulné bydlení, neváhejte mě kontaktovat skrz zprávy a domluvte si prohlídku této zajímavé nabídky.

I offer for rent a spacious 2+kk apartment in a panel building with an elevator. The panel house is in very good condition, the property has undergone a complete reconstruction and is partially furnished (new fridge, washing machine, IKEA sofa bed, spacious wardrobe in the entrance hall, wardrobe in the bedroom, wardrobe with a small work corner. The apartment is located on the 6th floor out of a total of 11 and offers a area of 45 m2. There are 2 elevators available. The metro line C (Opatov, Háje stops) is within 5 minutes by public transport, 12 minutes on foot. Nearby are green areas and parks (Central park, Hostivařská přehrada, Milíčovský park, Krčský les).

Thanks to the barrier-free access, the apartment is suitable for all age groups. Unfortunately, shared living, parking, or a garage are not available.

If you are looking for a cozy place to live, do not hesitate to contact me through messages and arrange a viewing of this interesting offer.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu852296
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 8. 2024
Podlaží6. podlaží z 11
Stáří30 - 50 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha45
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Konstrukce budovyPanel
VytápěníÚstřední
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Bezbariérový přístup

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.