Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 76 m² bez realitkyVaršavská, Praha - Vinohrady

Varšavská, Praha - VinohradyMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Sklep 6 m² • Terasa 5 m²
Cena14 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 62 766 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Slunný, dvoupokojový, nadstandardně zařízený byt s terasou na Královských Vinohradech. Jednotka o velikosti 76m2 (5m2 terasa) a dispozici 2+kk se nachází v pátém patře secesního domu v klidné vinohradské ulici v pěším dosahu plné občanské vybavenosti a stanice metra Náměstí Míru. Byt je hodně světlý, tichý a nabízí obývací pokoj s jídelnou pro 6 osob a kuchyňský kout (40m2), prostornou ložnici (16m2) s výstupem na terasu orientovanou na jiho-západ, vstupní chodbu s vestavěnou skříní, koupelnu se sprchou a bidetem a technickou místnost s uložnými prostory a pračkou. V celém bytě, včetně koupelny, je masivní teaková podlaha. Značková německá kuchyně vyrobena na míru je vybavena lednicí, myčkou na nádobí, vestavěnou pečící troubou s funkcí mikrovln, sklokeramickou varnou deskou a digestoří. Byt je plně vybaven masivním teakovým nábytekm na míru, rozkladací sedací soupravou od CULT Design, kvalitními doplňky a osvětlením. Celý dům prošel v roce 2007 celkovou a nákladnou rekonstrukcí včetně výstavby nového výtahu a opravy společných prostor. Byt byl postaven během této rekonstrukce a je špičkově udržován, stejně jako společné prostory domu. K bytu máleží sklep o výměře 6m2 v suterénu domu. V místě veškerá občanská vybavenost, metro Náměstí Míru 2 minuty chůze od domu, zastávka tram 10,16, 22, nebo vyhlášený park Havlíčkovy sady. Přes pěší blízkost centra nabízí tato lokalita velice klidnou rezidenční atmosféru a veškerou občanskou vybavenost a skvělé restaurace a kavárny v krátké pěší vzdálenosti.

Výnos z dlouhodobého pronájmu činí 4%.

Fully furnished 1-bedroom apartment with terrace in Prague 2 – Vinohrady. The flat of 71m2 + 5m2 terrace located on the 5th floor of the refurbished Art Nouveau building with modern elevator. Located in a calm street in close proximity to all amenities and metro station Namesti Miru. Apartment is sunny, very light and quiet. It has spacious living space facing north – east with dining area and kitchen (40sqm), spacious bedroom (north-west) with entry to the terrace, entrance hall, bathroom with shower, bidet and toilet and technical room with storage area and washing machine. Unit features massive teakwood floors (including in bathroom), custom made teak wood furniture, window blinds, fully equipped custom made German kitchen with build in appliances: electric cooker with the hood, oven with microwave, dishwasher and fridge. Great location right by Namesti Miru in proximity of Metro lines A and C, trams 10,16, 22 and beautiful parks such as “Grebovka” or Riegrovy sady. I am the owner of the apartment – there is no agent fee! Yield of 4% with long term rental and up to 8% with short term rental.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu852275
Dispozice2+kk
Dostupné od17. 7. 2024
Podlaží5. podlaží z 6
Konstrukce budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha76
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 5 m²
Výtah
Sklep 6 m²
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDNáměstí Míru
🚶 175 m (2 min)
PoštaPraha 23
🚶 260 m (3 min)
ObchodPotraviny Karel Vávra
🚶 109 m (1 min)
BankaKomerční banka
🚶 455 m (5 min)
RestauraceOlive Point
🚶 91 m (1 min)
LékárnaU Svaté Ludmily
🚶 307 m (4 min)
ŠkolaLauderova MŠ, ZŠ a gymnázium při Židovské obci v Praze
🚶 139 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola HAPPY CHILD
🚶 229 m (3 min)
SportovištěSokol Praha Královské Vinohrady
🚘 1 053 m (4 min)
Hřiště
🚶 677 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.