Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Kačlehy, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Kačlehy, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Kačlehy, Jihočeský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyKačlehy - Kačlehy, Jihočeský kraj

Kačlehy - Kačlehy, Jihočeský kraj

Pronájem Chalupy Kačlehy v oblasti Jižní Čechy: 3 ložnice, celkem pro 2 až 8 osob.chalupa za noc: léto 1.800kč. Chalupa u Míků se nachází v malebné jihočeské vesničce Kačlehy, kde je ideální místo pro strávení klidné rekreace a odpočinku. Ve vesnici se nachází hospůdka s příjemným posezením, kde se přes letní sezónu vaří a dále je zde i obecní dětské hřiště. Kačlehy jsou součástí turistické oblasti Česká Kanada na Jindřichoradecku v blízkosti Kačležského rybníka, který je součástí Národní přírodní památky a houbařského ráje, lesního valu Hejlíček. Uspokojení zde najdou i cyklisté a pěší turisti, kteří chtějí obdivovat krásy Jindřichohradecka.

Objekt se nachází na návsi přímo proti barokně empírové kapli. Chalupa byla dříve součástí bývalého statku, nyní je oddělena a má samostatný vchod i uzavřenou zahradu. Na pozemku se nachází kryté místo pro zaparkování automobilu, je zde i kryté sezení vybavené zahradním nábytkem. Na zahradě je k dispozici uzamykatelný prostor na uložení kol a ohniště s posezením.

Parametry nemovitosti

NázevChalupa U Míků
Ložnice3 ložnice
MěstoKačlehy
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacita2 až 8 osob
Dětská postýlkane
Krbne
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.