Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Týn nad Vltavou, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Týn nad Vltavou, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Týn nad Vltavou, Jihočeský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 2 ložnice bez realitkyTýn nad Vltavou - Nuzice, Jihočeský kraj

Týn nad Vltavou - Nuzice, Jihočeský kraj

Pronájem Chaty Týn nad Vltavou - Nuzice v oblasti Jižní Čechy: 2 ložnice, celkem pro 1 až 13 osob.za apartmán za týden: léto 9.990kč. Vítejte v rekreačním a relaxačním areálu uprostřed přírodní památky Židova strouha. Pokud hledáte pohodu a relaxaci uprostřed čisté přírody s možností nádherných výletů nedaleko Bechyně, pak věříme, že Vás místo okouzlí a získá si Vaše srdce. V blízkém okolí areálu se nachází řada zajímavých turistických tras a míst. Za zmínku stojí zejména úchvatná přírodní památka Židova strouha, což je vodní přítok Lužnice vedoucí skrze skalnatý kaňon, kde vede několik zážitkových turistických tras. Pro milovníky jedinečné turistiky pak stojí za pozornost mezinárodně uznávaná naučná stezka NA ONEN SVĚT, což je 66 km dlouhá trasa ukazující krásu Jižních Čech. Trasa získala mezinárodní certifikaci a zařadila se mezi pouhých 19 turistických tras v celé Evropě s tímto oceněním. V neposlední řadě stojí za zmínku krásy kulturní i přírodní nacházející se v jihočeských městech Bechyně, Písek, Týn nad Vltavou, Tábor, České Budějovice a Český Krumlov.

Součástí areálu je velký venkovní bazén (10 x 5 m, h = 1,5m) s malým brouzdalištěm, který je určen pro všechny chaty v areálu.

Parametry nemovitosti

NázevWood Village
Ložnice2 ložnice
MěstoTýn nad Vltavou - Nuzice
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacita1 až 13 osob
Dětská postýlkane
Krbne
Bazénano
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.