Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Vílanec, Kraj Vysočina
Pronájem chaty, chalupy, Vílanec, Kraj Vysočina
Pronájem chaty, chalupy, Vílanec, Kraj Vysočina

Pronájem chaty, chalupy • 4 ložnice bez realitkyVílanec - Loučky u Jihlavy, Kraj Vysočina

Vílanec - Loučky u Jihlavy, Kraj Vysočina

Pronájem Chalupy Vílanec - Loučky v oblasti Vysočina: 4 ložnice, celkem pro 2 až 16 osob.za apartmán za týden: léto 25.000kč, zima 23.000kč. Nová komfortní chalupa na Vysočině, se dvěma samostatnými apartmány, zahradou a venkovním letním bazénem se slanou vodou. Chalupa je umístěna na konci obce v nadmořské výšce 575 m. n. m.. Dál už cesta nevede, ocitnete se uprostřed přírody ve vzdušných lázních na Vysočině. Zahradu můžete využít pro slunění. Bazén je se slanou vodou. Zahrada a bazén je k dispozici společně pro oba apartmány.

Chalupu lze pronajmout celou nebo každý apartmán zvlášť. Chalupa je nadstandardně zařízená a není vhodná pro oslavy. Součástí je i zabezpečená kolárna/lyžárna, s možností nabíjení elektrokol. V okolí najdete vše co potřebujete k překrásné dovolené. 3 UNESCO památky (Zelená Hora, Telč, Třebíč), ZOO Jihlava, cyklistické trasy, turistické trasy, houbaření, koupání. V zimě pak desítky kilometrů běžkařských tras a v okolí 4 sjezdovky.

Parametry nemovitosti

NázevChalupa U Jasanu
Ložnice4 ložnice
MěstoVílanec - Loučky
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacita2 až 16 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénano
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.