Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem bytu 2+kk 45 m², Hořiněves, Královéhradecký kraj
Pronájem bytu 2+kk 45 m², Hořiněves, Královéhradecký kraj
Pronájem bytu 2+kk 45 m², Hořiněves, Královéhradecký kraj
Pronájem bytu 2+kk 45 m², Hořiněves, Královéhradecký kraj
Pronájem bytu 2+kk 45 m², Hořiněves, Královéhradecký kraj
Pronájem bytu 2+kk 45 m², Hořiněves, Královéhradecký kraj
Pronájem bytu 2+kk 45 m², Hořiněves, Královéhradecký kraj
Pronájem bytu 2+kk 45 m², Hořiněves, Královéhradecký kraj
Pronájem bytu 2+kk 45 m², Hořiněves, Královéhradecký kraj
Pronájem bytu 2+kk 45 m², Hořiněves, Královéhradecký kraj
Pronájem bytu 2+kk 45 m², Hořiněves, Královéhradecký kraj
Pronájem bytu 2+kk 45 m², Hořiněves, Královéhradecký kraj
Pronájem bytu 2+kk 45 m², Hořiněves, Královéhradecký kraj

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyHořiněves - Hořiněves, Královéhradecký kraj

Hořiněves - Hořiněves, Královéhradecký krajMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování
Měsíční nájemné14 900 Kč

+ Poplatky za energie5 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč

Máte o nabídku zájem?

Ušetřete 14 900 Kč na provizi a komunikujte se všemi majiteli.


Nabízíme pronájem netradičního bydlení na zámku.

V barokních prostorách prvního patra vznikly krásné pokoje typu 2kk pro dlouhodobý pronájem s technickým vybavením odpovídajícím současným požadavkům, přesto je zachována historická atmosféra zámku.

Dispozice bytu je ideální pro jednotlivce nebo pár, kteří ocení klidnou lokalitu a přitom blízkost veškeré občanské vybavenosti a kteří mají ke starým stavbám úctu a obdiv jako my.

Celková plocha bytu činí 45 m2.

Zámek Hořiněves je jen 15 km od Hradce Králové (8 min od dálnice D11 Praha - Jaroměř).

V krásném prostředí uprostřed obce Hořiněves se nachází patrová budova zámku s rozsáhlým nově obnoveným parkem a rybníkem. Příhodné místo, kde jen pár kroků máte k dispozici příjemnou hospodu s klasickou českou kuchyní a dobrým pivem, často vás potěší pozvání na opékání selete i jiných dobrot. Obchod se smíšeným zbožím je otevřený 7 dní v týdnu, dále Z-box, pošta, obecní úřad, knihovna, dětské hřiště, fotbalové hřiště. V obci je aktivní spolek hasičů, fotbalistů i myslivců. Obec ráda pořádá kulturní i společenské akce jako jarmarky, vítání sv. Martina, pochody, plesy, výstavy apod. Plnou občanskou vybavenost doplňuje základní škola, školka, lékař i kadeřnice. Z autobusové zastávky je spojení do více směrů, vč. Hradce Králové. Hned u zámku pohodlné parkování zdarma.

Obnova pokojů se provádí s důrazem na výběr tradičních kvalitních materiálů, které zároveň splňují moderní nároky na ekonomické vytápění a chytré řešení celého bydlení. Dřevěné plovoucí podlahy i dlažba navozují nádech nadčasového luxusu. Samozřejmě nechybí samostatné měření všech energií. Teplotní pohodu v celém prostoru zajišťuje úsporné podlahové vytápění s optimální regulací doplněné efektivními infrapanely, které navodí pocit tepla již při malé energetické zátěži. Možnost připojení k rychlému internetu je samozřejmostí. V přízemí možnost uskladnění sportovního vybavení, např. kol.

Nová špaletová okna s dvojsklem i metrové zdi zaručují naprosté soukromí a klid. Prosvětlené útulné pokoje doplňuje koupelna s prostornou sprchou a zařízený kuchyňský kout v elegantní bílé barvě, která bude ladit s jakýmkoli designem, který si sami vyberete.

Rozhodli jsme se zachránit Šporkův Zámek v Hořiněvsi pro příští generace. Zámek postavil hrabě Gallas a přebudoval hrabě Špork. Na zámku se vždy bydlelo a my tuto tradici obnovujeme. Můžete na zámku bydlet i vy a tím i přispět k jeho obnově.

Pokud hledáte netradiční bydlení v dobré lokalitě s možností parkování, neváhejte mě kontaktovat a domluvte si prohlídku tohoto apartmánu. Nejsme realitní kancelář - neplatíte provizi!

K pronájmu od srpna 2024.

Cena pronájmu 14900 Kč + 5000 Kč měsíčně zálohy na poplatky. Vratná kauce 20000 Kč.

Podmínka: Nekuřáci. Jen malé domácí zvíře.

We offer a rental of non-traditional living in a castle. In the baroque spaces of the first floor, beautiful 2kk type rooms have been created for long-term rental with technical equipment corresponding to current requirements, while still maintaining the historical atmosphere of the castle.

The layout of the apartment is ideal for individuals or couples who appreciate a quiet location while being close to all amenities, and who have respect and admiration for old buildings like us. The total area of the apartment is 45 m2.

Hořiněves Castle is only 15 km from Hradec Králové (8 minutes from the D11 highway Prague - Jaroměř).

In the beautiful surroundings of the village of Hořiněves, there is a two-story castle building with an extensive newly restored park and pond. A convenient place where just a few steps away you have access to a pleasant pub with classic Czech cuisine and good beer, often inviting you to roast pork or other delicacies. A general store is open 7 days a week, as well as Z-box, post office, municipal office, library, playground, and football field. The village has an active association of firefighters, football players, and hunters. The village likes to organize cultural and social events such as fairs, welcoming St. Martin, hikes, balls, exhibitions, and more. The basic amenities are complemented by a primary school, kindergarten, doctor, and hairdresser. There is bus connection from the bus stop to multiple directions, including Hradec Králové. Convenient free parking right by the castle.

The renovation of the rooms is done with an emphasis on selecting traditional high-quality materials that also meet modern requirements for economic heating and smart solutions for the entire living space. Of course, separate measurement of all energies is not missing. Thermal comfort in the entire space is ensured by efficient underfloor heating with optimal regulation complemented by effective infrared panels that create a feeling of warmth even with low energy load. The possibility of connecting to fast internet is a matter of course. In the ground floor is able to store bikes.

New casement windows with double glazing and meter-thick walls guarantee complete privacy and peace. The bright cozy rooms are complemented by a bathroom with a spacious shower and a furnished kitchenette in an elegant white color that will match any design you choose.

We have decided to save Špork's Castle in Hořiněves for future generations. The castle has always been inhabited, and we are reviving this tradition. You can also live in the castle and contribute to its restoration.

If you are looking for non-traditional living in a good location with parking possibilities, do not hesitate to contact me and arrange a viewing of this apartment. We are not RK - you do not pay a commission!

For rent from August 2024.

Rental price CZK 14900 + 5000 monthly deposit for fees. Refundable deposit CZK 20000.

Condition: Non-smokers. Just a small pet.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu851886
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 8. 2024
Podlaží2. podlaží z 2
Konstrukce budovyCihla
VytápěníElektrické
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha45
VybavenoČástečně
StavPo rekonstrukci
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
RekonstrukceInteriér

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 3 minuty pěšky
Parkování

V okolí nemovitosti najdete

MHDHořiněves, hospoda U Šáfrů
🚶 251 m (3 min)
PoštaHořiněves
🚶 115 m (1 min)
Obchod
🚘 3 562 m (4 min)
RestauraceMotorest Piccolo
🚘 9 447 m (9 min)
LékárnaU Anděla strážce
🚘 8 456 m (9 min)
Škola
🚘 8 365 m (9 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 5 253 m (6 min)
Sportoviště
🚘 4 915 m (6 min)
Hřiště
🚘 7 282 m (9 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.