Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 126 m² bez realitkyJana Palacha, Pardubice - Pardubice, Pardubický kraj

Jana Palacha, Pardubice - Pardubice, Pardubický krajMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Sklep 4 m² • Terasa 8 m²
Cena7 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 33 079 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej velmi dobře udržovaného a situovaného podkrovního bytu s dispozicí 3+kk v cihlovém domě ve třetím nadzemním podlaží. Nemovitost je v osobním vlastnictví a nabízí částečně vybavený interiér a terasu o celkové ploše 126 m2.

Energetická náročnost budovy je označena štítkem G (byt nemá PENB, budova je však zateplena vč. nové izolace půdního prostoru). Půdní prostor nad bytem je ve výlučném užívání vlastníka této bytové jednotky. Byt je vybaven venkovními zatemňovacími roletami. Bytová jednotka dále disponuje terasou o rozloze 8 m2 a sklepem o ploše 4 m2.

Součástí prodeje je také podíl na pozemku vnitrobloku stejně jako na jeho vybavení (dřevěná pergola s posezením, zahradní domek, bazén, studna s užitkovou vodou).

Bytový dům se nachází nedaleko zastávky MHD (Jana Palacha), 1 km od centra města (Atrium Palace a Třída Míru). Veškerá občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti (poliklinika Vektor, školka, základní škola, supermarket Billa, lékárna atd.).

Pokud máte zájem o tento světlý podkrovní byt neváhejte mě kontaktovat skrze zprávy. Těším se na vaše dotazy a domluvu na prohlídce.

Sale of a very well-maintained and well-located attic apartment with 3+kk layout in a brick house on the third floor. The property is privately owned and offers a partially furnished interior and a terrace with a total area of 126 m2.

The energy performance of the building is labeled with a G (the apartment does not have an energy performance certificate, but the building is insulated, including new insulation of the attic space. The attic space above the apartment is exclusively used by the owner of this housing unit. The housing unit also has a terrace of 8 m2 and a cellar of 4 m2.

The sale also includes a share of the courtyard in the block as well as its equipment (wooden pergola with seating, garden house, pool, well with utility water).

The apartment building is located near a public transport stop (Jana Palacha), 1 km from the city center (Atrium Palace and Třída Míru). All amenities within walking distance (Vektor polyclinic, kindergarten, elementary school, Billa supermarket, pharmacy, etc.).

If you are interested in this bright attic apartment, do not hesitate to contact me via messages. I look forward to your questions and arranging a viewing.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu851663
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 9. 2024
Podlaží3. podlaží z 3
Konstrukce budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha126
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 8 m²
MHD 1 minuta pěšky
Sklep 4 m²

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDJana Palacha
🚶 44 m (1 min)
PoštaPardubice 5
🚶 462 m (6 min)
ObchodBilla
🚶 229 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 147 m (2 min)
RestauracePinsa
🚶 498 m (6 min)
LékárnaNa Skřivánku
🚶 127 m (2 min)
ŠkolaWaldorfská škola
🚶 413 m (5 min)
Mateřská školaŠkolka Gorkého
🚶 363 m (4 min)
Sportoviště
🚘 1 738 m (4 min)
Hřiště
🚶 401 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.