Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy • 130 m² bez realitkyHradištko - Hradištko pod Medníkem, Středočeský kraj

Hradištko - Hradištko pod Medníkem, Středočeský krajMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Garáž • Sklep 15 m² • Lodžie 4 m²
Cena485 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 057 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám podíl 1/6 na celoročně obyvatelné chatě v atraktivní lokalitě v obci Pikovice nedaleko Prahy. Chata je vybavena obecním odpadem, vodovodem, elektřinou, topení je zajištěno lokálně a instalován je i elektrokotel. Chata je koncipována jako třípodlažní, kdy v přízemí, které je částečně ve svahu, je technické zázemí a garáž, v přízemí je obývací místnost, koupena, WC, kuchyň. V tomto podlaží je rovněž prostorné zádveří. V horním patře jsou dve ložice. Chata je nově zateplená a poskytuje možnost komfortního bydlení po celý rok. Kontaktujte mě skrz zprávy, pokud máte zájem o podrobnosti o této pohodlné nemovitosti.

I am selling a 1/6 share in a year-round habitable cottage in an attractive location in the village of Pikovice near Prague. The cottage is equipped with municipal waste, water supply, electricity, heating is provided locally and there is also an electric boiler installed. The cottage is designed as a three-story building, with the ground floor, partially on a slope, housing the technical facilities and a garage, the first floor featuring a living room, bathroom, toilet, and kitchen. This floor also includes a spacious entrance hall. The upper floor has two bedrooms. The cottage is newly insulated and offers the possibility of comfortable living all year round. Contact me via messages if you are interested in details about this comfortable property.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu851629
VybavenoČástečně
Plocha pozemku486
Konstrukce budovyCihla
Užitná plocha130
Dostupné od14. 7. 2024
StavVelmi dobrý
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 15 m²
Parkování
MHD 3 minuty pěšky
Lodžie 4 m²
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDHradištko, Pikovice, Pod Medníkem
🚶 241 m (3 min)
PoštaHradištko
🚘 2 840 m (4 min)
Obchod
🚘 13 239 m (18 min)
RestauraceU Dolejších
🚶 638 m (8 min)
LékárnaDr.Max
🚘 5 117 m (8 min)
Škola
🚘 2 458 m (4 min)
Mateřská školaMŠ Hradištko
🚘 3 377 m (5 min)
Sportoviště
🚘 5 602 m (9 min)
Hřiště
🚘 5 072 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.