Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+kk • 123 m² bez realitkyPoděbradská, Poděbrady - Velké Zboží, Středočeský kraj

Rezervováno
Poděbradská, Poděbrady - Velké Zboží, Středočeský krajMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Sklep 60 m² • Terasa 30 m²
Cena7 999 000 Kč

Tato nemovitost již od 33 923 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme prodej prostorného rodinného domu s dispozicí 6+kk v klidné lokalitě. Tato cihlová stavba se nachází ve velmi dobrém stavu a nabízí plochu 123 m². K domu patří rozlehlý pozemek o velikosti 338 m², kde je možné parkovat.

Dům je částečně vybaven a energetická náročnost budovy je označena štítkem G. K dispozici je prostorná pergola o rozloze 30 m² a sklep s plochou 60 m². Na zahradě je krytý bazén.

V přízemí domu najdete obývací pokoj propojený s menší kuchyní okénkem, dvě ložnice, šatnu, prostornou koupelnu s toaletou a komoru. Součástí přízemí je také plně kryté venkovní posezení. Sklep o velikosti 15 m² obsahuje dva bojlery (každý 126 l) na ohřev vody, elektrokotel na vytápění a úložné prostory.

V 1. nadzemním podlaží se nachází pokoj s kuchyňským koutem, dva pokoje a koupelna s toaletou. Dům má dva samostatné vstupy, což jej činí vhodným i jako dvougenerační nebo komerční nemovitost na bydlení a pronájem. Horní patro má samostatný vstup a je s přízemím spojeno vstupní chodbou, kterou lze zcela uzavřít, nebo ponechat spojenou pro potřeby velké rodiny. Pokud by se dům rozdělil na dvě bytové jednotky, vznikla by v přízemí bytová jednotka 3+1 o velikosti 74 m² s terasou o velikosti 22 m² a v 1. nadzemním podlaží byt 3+KK o velikosti 50 m².

Voda v domě je z veřejného vodovodu, zatímco voda na zahradě pro potřeby zalévání a bazénu je ze studny. Kanalizace je městská. Měsíční náklady na provoz domu jsou cca 8 000 Kč. Střecha je vhodná pro instalaci fotovoltaických panelů. Na pozemku je jedno parkovací místo, pro další auta je možné parkování před domem.

V blízké vzdálenosti se nachází velmi oblíbená cyklostezka podél Labe, kterou se příjemnou procházkou dostanete do centra Poděbrad i Nymburka. Dopravní dostupnost je perfektní, s dvěma vlakovými nádražími se spojením do Prahy, Nymburka, Kolína a Hradce Králové, autobusovým nádražím a dálnicí D11 (exit 39).

Tato nemovitost je ideální pro rodinu hledající prostorné bydlení s možností relaxace v pergole a využití zahrady s bazénem. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost a zároveň je zde klidná atmosféra.

Neváhejte a kontaktujte mě skrz zprávy, pokud máte zájem o prohlídku této zajímavé nemovitosti.

We offer for sale a spacious family house with a layout of 6+kk in a quiet location. This brick building is in very good condition and offers an area of 123 m². The house comes with a large plot of land measuring 338 m², where parking is possible.

The house is partially furnished and the energy performance of the building is labeled with a G. There is a spacious pergola with an area of 30 m² and a cellar with an area of 60 m². There is also a covered pool in the garden.

On the ground floor of the house, you will find a living room connected to a small kitchen with a window, two bedrooms, a dressing room, a spacious bathroom with a toilet, and a pantry. The ground floor also includes a fully covered outdoor seating area. The cellar, sized at 15 m², contains two boilers (each 126 liters) for water heating, an electric boiler for heating, and storage space.

On the 1st floor, there is a room with a kitchenette, two bedrooms, and a bathroom with a toilet. The house has two separate entrances, making it suitable for use as a two-generation or commercial property for living and renting out. The upper floor has a separate entrance and is connected to the ground floor by an entrance hall, which can be completely closed off or left connected for the needs of a large family. If the house were divided into two separate units, a 3+1 unit with a terrace of 22 m² would be created on the ground floor, and a 3+kk unit of 50 m² would be on the 1st floor.

The water in the house is from the public water supply, while the water in the garden for watering and the pool is from a well. The sewage is municipal. The monthly operating costs of the house are approximately 8,000 CZK. The roof is suitable for installing photovoltaic panels. There is one parking space on the plot, and additional parking is possible in front of the house.

In the vicinity, there is a popular cycle path along the Labe River, which will take you on a pleasant walk to the center of Poděbrady and Nymburk. The transportation accessibility is perfect, with two train stations connecting to Prague, Nymburk, Kolín, and Hradec Králové, a bus station, and the D11 motorway (exit 39).

This property is ideal for a family looking for spacious living with the possibility of relaxation in the pergola and use of the garden with a pool. All amenities are nearby, and there is a peaceful atmosphere.

Do not hesitate to contact me through messages if you are interested in visiting this interesting property.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu851550
Dispozice6+kk
Dostupné od13. 7. 2024
StavDobrý
Konstrukce budovyCihla
Stáří10 - 30 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha123
VybavenoČástečně
Plocha pozemku335
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníElektrické
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 30 m²
Parkování
Sklep 60 m²
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDVelké Zboží, SBD
🚶 193 m (2 min)
PoštaPoděbrady 1
🚘 2 789 m (6 min)
ObchodPekařství Svoboda
🚘 1 511 m (3 min)
BankaUniCredit Bank
🚘 2 821 m (6 min)
RestauraceČínská restaurace Na Ostende
🚘 1 539 m (4 min)
LékárnaLázeňská lékárna
🚘 2 305 m (7 min)
ŠkolaStřední zemědělská škola a Střední odborná škola Poděbrady
🚘 1 594 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 1 892 m (5 min)
SportovištěMěstská sportovní hala
🚘 2 033 m (5 min)
Hřiště
🚶 147 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.