Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 87 m² bez realitkyJančova, Praha - Letňany

Jančova, Praha - LetňanyMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Terasa 8 m²
Cena9 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 42 197 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji velmi světlý mezonetový (dvoupodlažní) byt s okny orientovanými na dvě světové strany, jih a sever. Jde o moderní byt v cihlové nástavbě z roku cca 2005 nacházející se v 8. a 9. patře nabízející krásné výhledy. Byt má dispozici 3+kk. Kromě obytných místností (29 m, 16 m, 14 m) byt nabízí i velkou komoru/šatnu (4 m) a terasu (8 m) orientovanou na jih do klidné části obce. Byt včetně terasy má plochu cca 87 m.

Spodní patro bytu je orientováno na sever a nachází se v něm vstupní hala, obývací pokoj s kuchyňskou linku a samostatná toaleta.

Horní patro bytu je orientováno na jih a nabízí dva neprůchozí pokoje, koupelnu, galerii, komoru/šatnu a terasu.

Byt nabízíme jako částečně vybavený. Na míru řešená kuchyňská linka ze dřeva s velkým množstvím úložných prostor je vybavena vestavěnými spotřebiči (mikrovlnka, lednice, trouba, myčka, sklokeramická deska). V bytě jsou dvě vestavěné skříně (v ložnici a v komoře) nabízející velké množství úložného prostoru.

V bytě byl v roce 2022 instalován moderní klimatizační systém Samsung, který díky venkovnímu tepelnému čerpadlu zajišťuje efektivní a levné vytápění v zimě i příjemné chlazení v létě. Systém je možné použít také pro odvod vlhkosti či pouhé větrání. V bytě tak máte přes celý rok takové klima, jaké chcete.

Byt není vůbec připojen na plyn. Nehrozí tak otrava ani výbuch z případného úniku plynu. V zimě, kdy se málo větrá, sporák při vaření nebere kyslík, ani se v bytě nehromadí oxid uhelnatý.

Ohřev teplé vody zajišťuje moderní boiler umístěný ve vstupní hale.

Dům se nachází ve velice klidné lokalitě Letňan. V docházkové vzdálenosti cca 15 minut jsou bazén, OC Letňany, lesopark, sportovní centrum BB aréna a další objekty občanské vybavenosti. Mateřská škola se nachází bezprostředně u domu a je na ní výhled z obývacího pokoje. Nejbližší základní škola i obchody Albert a Lidl jsou cca 5 minut chůze daleko. Na metro Letňany se dostanete autobusem za cca 8 minut. Autobusová zastávka je 1 minutu chůze od domu.

Celý bytový dům je ve velmi dobrém stavu, dům je čistý, bezpečný a klidný. V bytovém domě je velká kolárna, společné prostory jsou hlídány kamerovým systémem.

Fond oprav pro byt je 1.988,- Kč (25 Kč/m plochy bytu).

Výtah v budově jezdí do 7. patra. Jelikož je byt v cihlové nástavbě v 8. patře, jedno podlaží se k bytu jde po schodišti.

Jednu minutu chůze od domu je možné si pronajmout parkovací stání, venkovní i krytá. Případně je možné parkovat na modré zóně přímo před domem nebo na neplacených parkovacích stáních podél příjezdové silnice pod domem.

Byt je dostupný ihned po převodu vlastnictví na nového majitele (cca měsíc od uzavření kupní smlouvy), resp. dle individuální domluvy.

Zájemce o prohlídku prosíme o zanechání telefonního čísla, na které Vás můžeme kontaktovat.

Případné Vaše dotazy rádi zodpovíme ve zprávách.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu851423
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 10. 2024
Podlaží8. podlaží z 9
Konstrukce budovySmíšená
RizikaPrověřit »
Užitná plocha87
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 8 m²
MHD 3 minuty pěšky
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDIvančická
🚶 214 m (3 min)
PoštaPraha 99
🚶 761 m (9 min)
ObchodRuský obchod
🚶 215 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 076 m (3 min)
RestauraceOJAI
🚶 377 m (5 min)
LékárnaBellis
🚶 336 m (4 min)
ŠkolaZŠ Fryčovická
🚶 483 m (6 min)
Mateřská škola
🚶 284 m (3 min)
SportovištěBlue Orange Health Club
🚶 583 m (7 min)
HřištěPyramidová lentilka
🚶 57 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.