Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 79 m² bez realitkyPísečná, Praha - Troja

Písečná, Praha - TrojaMHD 5 minut pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Sklep 2,5 m² • Lodžie 7 m²
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Pronájem čerstvě rekonstruovaného bytu 3+kk o podlahové ploše 72 m² + 7 m² prosklená lodžie s panoramatickým výhledem na Prahu v nádherné, zelené a dopravně skvěle dostupné lokalitě Praha 8 - Troja.

Celý byt prošel kompletní rekonstrukcí na jaře 2024. Interiér navrhoval designér v severském stylu v neutrálních přírodních barvách. Zaujme prostorný obývák propojený s moderní kuchyní, dva neprůchozí pokoje a nadchne výhled na panorama Prahy a do zeleně borovic. Převážně západní orientace bytu zajišťuje příjemné prosvětlení a možnost sledovat západy slunce. V okolí domu je klid a příroda.

V bytě je nová elektroinstalace, zděné jádro, radiátory, podlahy, dlažba, dveře, nová koupelna a kuchyně včetně elektrospotřebičů, pračky atd. V pokojích jsou designové vinylové podlahy, v kuchyni, koupelně a na chodbách vkusná dlažba. Zastínění zajišťují čerstvě instalované interiérové žaluzie.

V kuchyni je zcela nová kuchyňská linka včetně indukční desky, digestoře, horkovzdušné trouby, mikrovlnné trouby, lednice a myčky nádobí (třída A+, záruka, Whirlpool, Gorenje, Elektrolux). Osvětlení je řešeno bodovkami a podsvícenými skříňkami linky. Prostor obýváku i pokojů osvětlují designová svítidla Rendl. V předsíni jsou zcela nové vestavné skříně a zrcadlo s úložným prostorem.

V koupelně je prostorný sprchový kout, zrcadlo, umyvadlo vč. úložných skříněk, topný žebřík, nová pračka zn. Beko, odvětrání prostoru. Na WC najdete i bidetovou spršku a police.

V jedné z ložnic jsou nové vestavné skříně včetně zrcadla. Ve druhé ložnici, jsou skříně z IKEA, přírodní dýha, rostoucí psací stůl s nastavitelnou deskou z Lidlu a svítící globus. :-) Přechod mezi pokoji je bezbariérový, v bytě je oddělena společenská a klidová zóna. Lodžie je přístupná z jednoho z pokojů. Součástí bytu je i sklepní kóje o velikosti cca 2,4 m2.

Panelák má plastová okna, je zateplený, nové schránky, výtah a je zde dobře fungující SVJ. Vytápění a ohřev vody jsou řešeny centrálně. K dispozici je služba vysokorychlostního internetu a kabelové televize od Vodafone, kterou můžeme zajistit cca do týdne. Bezproblémové parkování před domem v modré rezidenční zóně.

Byt budeme pronajímat minimálně 2-3 roky. Preferujeme dlouhodobý pronájem a spolehlivé, čistotné nájemce-nekuřáky.

Jistě vám bude vyhovovat strategická poloha bytu, která vám zajistí spojení s centrem města i s blízkostí parků (Čimický háj, Ďáblický háj, botanická zahrada, ZOO, plavecký areál Šutka). Byt je 5 minut od zastávky autobusů Čimická, kterým se za 3 min. dostanete na metro C Kobylisy nebo do centra. Je zde i možnost dojít cca 10 min. na tramvaj nebo na metro pěšky. V pěším dosahu je několik mateřských a základních škol, v blízkém okolí i gymnázia.

Nájemné činí 25000 Kč/měsíčně + poplatky ve výši 4000 Kč/měsíčně. Energie budou přepsány na zákazníka, Internet a kabelová televize bude placena separátně. Dále je nutno uhradit vratnou kauci ve výši dvou měsíčních nájmů bez záloh na služby.

Byt je okamžitě připraven k nastěhování.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu851288
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 8. 2024
Podlaží4. podlaží z 8
Konstrukce budovyPanel
VytápěníÚstřední
Užitná plocha79
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 2,5 m²
Parkování
MHD 5 minut pěšky
Lodžie 7 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDPísečná
🚶 420 m (5 min)
Pošta
🚘 1 577 m (5 min)
ObchodPotraviny - večerka
🚶 87 m (1 min)
BankaUniCredit Bank
🚘 1 745 m (4 min)
RestauracePho Sutka
🚶 420 m (5 min)
Lékárna
🚶 400 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola Šutka
🚶 480 m (6 min)
Mateřská škola
🚶 266 m (3 min)
Sportoviště
🚶 377 m (5 min)
Hřiště
🚶 251 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.