Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Prodej pozemku 808 m², Okrouhlo, Středočeský kraj
Prodej pozemku 808 m², Okrouhlo, Středočeský kraj
Prodej pozemku 808 m², Okrouhlo, Středočeský kraj
Prodej pozemku 808 m², Okrouhlo, Středočeský kraj
Prodej pozemku 808 m², Okrouhlo, Středočeský kraj
Prodej pozemku 808 m², Okrouhlo, Středočeský kraj
Prodej pozemku 808 m², Okrouhlo, Středočeský kraj
Prodej pozemku 808 m², Okrouhlo, Středočeský kraj
Prodej pozemku 808 m², Okrouhlo, Středočeský kraj
Prodej pozemku 808 m², Okrouhlo, Středočeský kraj

Prodej pozemku • 808 m² bez realitkyOkrouhlo - Okrouhlo, Středočeský kraj

Okrouhlo - Okrouhlo, Středočeský krajMHD 6 minut pěšky
Cena4 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 162 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji krásný slunný pozemek, který se nachází v obci Okrouhlo, nedaleko Dolních Břežan a Jílového u Prahy. Pozemek se nalézá na jižním okraji obce, navazuje na původní zástavbu a nabízí výhled do polí a nedalekých lesů přírodního parku Střed Čech. Pozemek je územním plánem obce určen pro výstavbu rodinného domu, inženýrské sítě - vodovod a rozvod elektřiny - se nacházejí v komunikaci na severní hranici pozemků, přípojka kanalizace je od pozemku vzdálená cca 70m. Pozemek je územním plánem obce určen pro výstavbu solitérního rodinného domu, zastavitelnost pozemku je územním plánem stanovena na 30%, maximální výška jsou 2 NP.

Dolní Břežany i Jílové u Prahy, které nabízejí veškerou občanskou vybavenost, se nacházejí 6 km daleko. V obci sídlí biofarma Statek Okrouhlo, kde denně nakoupíte čerstvé mléčné výrobky a vejce. Praha centrum je vzdálená 20 minut jízdy autem, v budoucnu se chystá napojení Jílového na dálnici D3, což dostupnost Prahy ještě výrazně zkrátí. Mateřská škola v obci 400m, dětské hřiště 300m, hospoda 300m, bio farma Statek Okrouhlo 600m, MHD PID 300m. Okrouhlo je tradiční venkovská obec s historií sahající do 13. století a úspěšně se brání necitlivé satelitní výstavbě, pozemek nabízí z velké části výhledy na čistý horizont polí a lesů. Les vzdálený 10 minut chůze vás dovede do malebného údolí Zahořanského potoka, či můžete lesem pokračovat až k Sázavě a Vltavě.

We offer for sale a beautiful sunny plot of land located in the village of Okrouhlo, near Dolní Břežany and Jílové u Prahy. The plot is situated on the southern edge of the village, adjacent to the original buildings, offering views of fields and nearby forests of the Střed Čech natural park. The land is designated for the construction of a family house in the village's zoning plan, with engineering networks such as water supply and electricity distribution located in the communication on the northern boundary of the plots, and the sewage connection is approximately 70m away from the plot. The land is designated for the construction of a solitary family house in the village's zoning plan, with a building density set at 30% and a maximum height of 2 floors.

Dolní Břežany and Jílové u Prahy, offering all amenities, are 6 km away. In the village, there is a bio farm called Statek Okrouhlo, where you can buy fresh dairy products and eggs daily. Prague city center is a 20-minute drive away, and in the future, Jílové is planned to be connected to the D3 highway, which will significantly shorten the accessibility to Prague. The kindergarten in the village is 400m away, the playground is 300m away, the pub is 300m away, the bio farm Statek Okrouhlo is 600m away, and public transport (MHD PID) is 300m away. Okrouhlo is a traditional rural village with a history dating back to the 13th century, successfully resisting insensitive satellite development. The plot offers views of the clean horizon of fields and forests. A forest a 10-minute walk away will lead you to the picturesque valley of Zahořanský stream, or you can continue through the forest to the Sázava and Vltava rivers.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu850755
Plocha pozemku808
Dostupné od8. 7. 2024
Typ pozemkuStavební

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 6 minut pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDOkrouhlo
🚶 505 m (6 min)
PoštaZvole u Prahy
🚘 3 746 m (7 min)
Obchod
🚘 3 069 m (5 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 6 731 m (10 min)
RestauraceSelská restaurace
🚶 594 m (7 min)
Lékárna
🚘 6 128 m (10 min)
ŠkolaStřední odborné učiliště potravinářské
🚘 5 598 m (8 min)
Mateřská škola
🚶 596 m (7 min)
SportovištěJK Harfa
🚘 4 767 m (9 min)
Hřiště
🚘 5 220 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.