Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 68 m² bez realitkyNová Pražská, Benešov - Benešov u Prahy, Středočeský kraj

Nová Pražská, Benešov - Benešov u Prahy, Středočeský krajMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Balkón 3 m² • Sklep 3 m²
Měsíční nájemné13 000 KčUšetříte 5 000 Kč18 000 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč
+ Poplatky za energie2 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízíme k pronájmu slunný, plně vybavený, částečně zrekonstruovaný a útulný byt 2+1 v panelovém domě ve 2. patře s výtahem. Celková plocha bytu činí 68 m² a nachází se ve velmi dobrém stavu. Byt je plně vybavený a nabízí možnost bezplatného parkování naproti domu.

Tato nemovitost je ideální pro jednotlivce nebo pár, kteří hledají klidné, útulné a pohodlné bydlení. Díky bezbariérovému přístupu je byt vhodný i pro seniory či osoby s omezenou mobilitou.

K dispozici je balkón s plochou 3 m² a sklep o velikosti 3 m² pro další úložný prostor. V samotném bytě naleznete mnoho úložného prostoru díky vestavěným skříním na prostorné chodbě. V bytě je nová kuchyň, která je plně vybavená veškerými elektrospotřebiči až po příbory a celkové nádobí.

Ložnice zároveň může sloužit i jako pracovna a je situována do klidného vnitrobloku. Je zde pevná postel 160x200 cm se zdravotní matrací, velká prostorná skříň, několik komod a knihoven. Veškeré lůžkoviny jsou k dispozici. V koupelně je prostorná vana, umyvadlo a pračka se skříňkou.

V obývacím pokoji se nachází pohodlný rozkládací gauč s úložným prostorem, velká televize, všestranná knihovna a vysoká skříň. V celém bytě jsou záclony a zatemňovací závěsy pro vaše soukromí. Byt je vybaven pevným internetem s WiFi připojením a televizí od T-Mobile (měsíční poplatek 1500 Kč). Nebráníme se nábytkovým úpravám, vše společně můžeme prokonzultovat.

Pokud hledáte byt s dobrou dostupností a veškerým komfortem pro pohodlné bydlení v klidné části Benešova, kde budete mít své soukromí, neváhejte mě kontaktovat skrz zprávy a domluvte si prohlídku. Preferujeme slušné podnájemníky s dobrým vychováním. Při rychlém jednání je možná sleva. Více informací sdělíme po telefonu či na osobní schůzce. Byt je k dispozici IHNED!

We offer for rent a sunny, fully equipped, partially renovated and cozy apartment 2+1 in a panel house on the 2nd floor with elevator. The total area of the apartment is 68 m² and is located in very good condition. The apartment is fully equipped and offers free parking opposite the building.

This property is ideal for a single person or a couple looking for a quiet, cozy and comfortable living. With wheelchair access, the apartment is also suitable for the elderly or people with limited mobility.

There is a 3 m² balcony and a 3 m² cellar for additional storage space. In the apartment itself you will find plenty of storage space thanks to the built-in wardrobes in the spacious corridor. The apartment has a new kitchen that is fully equipped with all electrical appliances down to cutlery and general crockery.

The bedroom can also serve as a study and is situated in a quiet courtyard. There is a solid bed 160x200 cm with a medical mattress, a large spacious wardrobe, several chests of drawers and bookcases. All bedding is available. The bathroom has a spacious bathtub, sink and washing machine with cabinet.

In the living room there is a comfortable sofa bed with storage, a large TV, a versatile bookcase and a tall wardrobe. There are curtains and blackout drapes throughout the apartment for your privacy. The apartment is equipped with fixed internet with WiFi connection and TV from T-Mobile (monthly fee 1500 CZK). We are not opposed to furniture modifications, we can discuss everything together.

If you are looking for an apartment with good accessibility and all amenities for comfortable living in a quiet part of Benešov, where you will have your privacy, feel free to contact me through messages and arrange a viewing. We prefer decent tenants with good manners. A discount is possible for quick negotiations. More information will be given over the phone or at a personal meeting. The apartment is available IMMEDIATELY!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu850707
Dispozice2+1
Dostupné od8. 7. 2024
Podlaží2. podlaží z 8
PENBC - Úsporná
RekonstrukceExteriér
Užitná plocha68
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Konstrukce budovyPanel
VytápěníÚstřední
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Bezbariérový přístup
Parkování
MHD 2 minuty pěšky
Balkón 3 m²
Sklep 3 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDBenešov, Nová Pražská
🚶 174 m (2 min)
PoštaBenešov u Prahy
🚶 611 m (7 min)
ObchodBilla
🚶 218 m (3 min)
BankaČeská spořitelna, Benešov
🚶 424 m (5 min)
RestauraceHotel Karlov
🚶 252 m (3 min)
LékárnaAlma
🚶 338 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola Karlov
🚶 278 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola "U kohoutka Sedmipírka"
🚶 456 m (5 min)
SportovištěSokolovna
🚶 767 m (9 min)
Hřiště
🚶 557 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.