Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 49 m² bez realitkySpojovací, České Budějovice - České Budějovice 2, Jihočeský kraj

Spojovací, České Budějovice - České Budějovice 2, Jihočeský krajMHD 5 minut pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž • Balkón 3,9 m²
Měsíční nájemné11 999 Kč

+ Poplatky za služby3 300 Kč
+ Poplatky za energie700 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Moderní 2+kk byt v novostavbě s částečnou vybaveností je nyní k dispozici k pronájmu. Byt se nachází ve 3. patře cihlového domu s výtahem a bezbariérovým přístupem. Celková plocha bytu činí 49 m2 a k dispozici je také garážové parkování.

Tento prostorný byt nabízí pohodlný životní prostor pro jednotlivce nebo páry či studenty, kteří hledají moderní a útulné bydlení. V bytě se nachází balkón s plochou 3.9 m2, ideální pro odpočinek a relaxaci po náročném dni.

V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost, jako jsou obchody, restaurace, školy, kampus a zastávky veřejné dopravy. Tato lokalita je ideální pro ty, kteří hledají klidné a bezpečné bydlení s dobrou dostupností do centra města.

K bytu je možné si pronajmout případně i garáž (1.500 Kč k bytu), které se nachází hned vedle bytového domu. Garáž lze využít nejen pro auto, ale i např. kola. Dům sám o sobě disponuje kolárnou.

Pokud máte zájem o prohlídku tohoto bytu, kontaktujte mě prostřednictvím zpráv a domluvíme si termín. Těším se na vaše zájemce a doufám, že se brzy setkáme v novém domově.

A modern 2+kk apartment in a new building with partial furnishings is now available for rent. The apartment is located on the 3rd floor of a brick building with an elevator and wheelchair access. The total area of the apartment is 49 m2 and garage parking is also available.

This spacious apartment offers a comfortable living space for individuals, couples, or students looking for modern and cozy accommodation. The apartment features a balcony with an area of 3.9 m2, ideal for relaxation after a busy day.

Nearby, there is all the necessary amenities such as shops, restaurants, schools, campus, and public transport stops. This location is ideal for those seeking a peaceful and safe living environment with good access to the city center.

It is possible to rent a garage for the apartment, which is located right next to the residential building. The garage can be used not only for a car but also for example for bicycles. The building itself has a bike storage room.

If you are interested in viewing this apartment, please contact me via messages and we will arrange a viewing date. I look forward to hearing from you and hope to meet you soon in your new home.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu850693
Dispozice2+kk
Dostupné od8. 7. 2024
Podlaží3. podlaží z 4
Konstrukce budovyCihla
Užitná plocha49
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíDružstevní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Bezbariérový přístup
Výtah
MHD 5 minut pěšky
Balkón 3,9 m²
Parkování
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDDubenská
🚶 417 m (5 min)
PoštaČeské Budějovice 5
🚶 621 m (7 min)
ObchodBilla
🚶 371 m (4 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 592 m (7 min)
RestauraceCool Pizza
🚶 710 m (9 min)
LékárnaLékárna Šumava
🚶 771 m (9 min)
ŠkolaZŠ Emy Destinové
🚘 1 202 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola Větrná
🚶 723 m (9 min)
Sportovištěstřelnice
🚶 796 m (10 min)
Hřiště
🚶 107 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.