Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 63 m² bez realitkyMěšická, Praha - Prosek

Rezervováno
Měšická, Praha - ProsekMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné19 900 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Poplatky za energie3 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Částečně zařízený byt 2+kk o podlahové ploše 63m2, který se nachází v 1. nadzemním podlaží. Byt je 5 minut pěšky od metra C - Prosek.

K nastěhování od 1.10.2024. Prohlídky dle domluvy osobně.

Měsíční nájem 19.900 Kč + poplatky. Záloha na společné služby, vodu, elektřinu a vytápění: 5500 Kč měsíčně.

V kuchyňském koutě je kuchyňská linka s myčkou, ledničkou, horkovzdušnou troubou, elektrickou sklokeramickou deskou, digestoří, mikrovlnkou. Jídelna bez vybavení. Obývací pokoj je vybaven rozkládací pohovkou, TV a komodou. V ložnici zůstává šatní skříň. V předsíni botníky a velká vestavěná skříň. Koupelna je vybavena velkou vanou se sprchou, umyvadlem a skříní. WC samostatně. Součástí bytu je i komora s policemi. V domě je k dispozici kolárna.

Možné navíc pronajmout garážové stání v domě či v pěší vzdálenosti 3 min v oploceném parkovišti, cena dle zvolené varianty.

Byt je určen k dlouhodobému pronájmu, vhodný pro max. 2 osoby (eventuálně 2+ dítě). V reakci na tento inzerát o sobě prosím uvádějte alespoň základní informace (počet osob, od kdy hledáte bydlení, zda máte domácího mazlíčka). Děkujeme.

Partially furnished 2+kk apartment with a floor area of 63m2, located on the 1st floor. The apartment is a 5-minute walk from the C - Prosek metro station.

Available for move-in from October 1, 2024. Viewings by appointment in person.

Monthly rent is 18,000 CZK + utilities. Advance payment for common services, water, and heating: 4,000 CZK per month. Electricity is paid separately.

The kitchen corner includes a kitchen unit with a dishwasher, fridge, oven, electric ceramic hob, extractor hood, and microwave. Dining area without furniture. The living room is equipped with a sofa bed, TV, and chest of drawers. The bedroom has a wardrobe. The entrance hall has shoe racks and a large built-in wardrobe. The bathroom has a large bathtub with a shower, sink, and cabinet. Separate toilet. The apartment also includes a storage room with shelves. A bike room is available in the building.

It is possible to rent a garage parking space in the building or a 3-minute walk away in a fenced parking lot, price depending on the chosen option.

The apartment is intended for long-term rental, suitable for a maximum of 2 people (possibly 2+ child). In response to this advertisement, please provide at least basic information about yourself (number of people, when you are looking for housing, whether you have a pet). Thank you.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu850531
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 10. 2024
Podlaží2. podlaží z 3
Konstrukce budovyCihla
Užitná plocha63
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Výtah
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDNový Prosek
🚶 337 m (4 min)
PoštaPraha 9
🚶 273 m (3 min)
ObchodPotraviny - Večerka
🚶 164 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 363 m (4 min)
RestauraceU mě dobrý
🚶 326 m (4 min)
LékárnaBenu
🚶 415 m (5 min)
Škola
🚶 127 m (2 min)
Mateřská školaHonzík
🚶 338 m (4 min)
SportovištěFitness Hard Core
🚘 3 070 m (6 min)
Hřiště
🚶 70 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.