Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyHavlíčkova, Pardubice - Pardubice, Pardubický kraj

Havlíčkova, Pardubice - Pardubice, Pardubický krajMHD 2 minuty pěšky • Balkón 2 m² • Sklep 8 m²
Cena7 210 000 Kč

Tato nemovitost již od 30 577 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Představujeme krásný a světlý byt 3+kk po rekonstrukci (rok 2021) o podlahové ploše 80 m2 s balkónem 2 m2, sklepem 8 m2 a společnou zahradou ve vnitrobloku.

Byt se nachází v centru Pardubic v původní zástavbě u náměstí ČS legií v 2. patře (3.NP) a je nadstandardně zařízen: kuchyně z jasanového dřeva, moderní spotřebiče, kvalitní vinylová podlaha, skvělé osvětlení, vestavná skříň v chodbě. Veškeré vybavení bytu je ve velmi dobrém stavu.

Dispozici bytu tvoří obývací pokoj s kompletně zařízenou kuchyní, ložnice, pokoj, koupelna vybavená vanou, toaleta s vlastním umyvadlem a bidetovou sprškou, chodba s vestavěnou skříní, balkon.

Součástí bytu je sklepní kóje (8 m2) v podzemním podlaží a podíl na společných prostorách mezi něž patří udržovaná zahrada ve vnitrobloku (s pergolou, možnost grilování).

Poloha bytu nabízí veškeré výhody centra. Zároveň je byt v klidné ulici a ložnice i pokoj jsou situovány směrem do tichého vnitrobloku bez pouličního osvětlení.

V blízkosti bytu se nachází park (1 min chůzí), obchodní centrum Palác Pardubice (3 min), Třída míru (do 10 min), vlakové nádraží (do 15 min) a další. V okolí je rovněž několik základních a mateřských škol.

Tento krásný byt je kompletně připraven k nastěhování, prodává se s zařízením kuchyně, koupelny a toalety a s vestavěnou skříní na chodbě. V případě zájmu se lze domluvit na prodeji zbývajícího vybavení (sedací souprava Phase s rozkládací postelí, velký jídelní stůl a lavice s dřevěnou deskou, židle, skříně v ložnici, postel pro děti v pokoji).

Financování: V případě zájmu ověříme u banky možnost převedení stávající hypotéky s fixací do roku 2026 a úrokovou sazbou 1,89 %.

Pokud hledáte krásný a světlý byt v centru města s vlakovým spojením do Prahy v dochozí vzdálenosti, tato nabídka je pro vás ideální.

V případě Vašeho zájmu nás neváhejte kontaktovat, rádi Vás nemovitostí provedeme.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu850499
Dispozice3+kk
StavPo rekonstrukci
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha80
Dostupné od7. 7. 2024
Podlaží3. podlaží z 6
Konstrukce budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 2 m²
MHD 2 minuty pěšky
Sklep 8 m²

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDPalackého
🚶 128 m (2 min)
PoštaPardubice 2
🚶 641 m (8 min)
ObchodNáš Grunt
🚶 198 m (2 min)
Banka
🚶 202 m (2 min)
RestauraceTasty
🚶 80 m (1 min)
LékárnaU Raka
🚶 319 m (4 min)
ŠkolaZŠ Štefánikova
🚶 227 m (3 min)
Mateřská školaŠkolka Gorkého
🚘 2 163 m (5 min)
Sportoviště
🚘 1 775 m (5 min)
Hřiště
🚶 250 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.