Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 115 m² bez realitkyNad Lučinou, Ostrava - Bartovice, Moravskoslezský kraj

Nad Lučinou, Ostrava - Bartovice, Moravskoslezský krajMHD 2 minuty pěšky • Parkování • Garáž • Balkón 5 m² • Terasa 25 m²
Cena6 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 948 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej krásného cihlového domu s dispozicí 4+kk ve velmi dobrém stavu. Tato nemovitost nabízí moderní a prostorné bydlení s plochou 115 m2 na pozemku o rozloze 1091 m2.

Přibližně 150 metrů od domu se nachází autobusová zastávka s přímým spojením do Ostravy a s možností přestupu také do Havířova. Do 15 minut jízdy autem se snadno dostanete do Ostravy i do Havířova.

Po vstupu do domu se ocitnete v předsíni, která nabízí dostatek prostoru pro Vás i Vaši návštěvu. Po průchodu předsíní najdete prostorný obývák s jídelnou a kuchyní včetně vstupu na terasu. Součástí kuchyně je vestavěná myčka, trouba, plynový sporák a také spíž. V přízemí dále najdete technickou místnost a menší koupelnu se sprchovým koutem a záchodem. V horním patře se nachází velká koupelna s rohovou vanou a dalším záchodem. Dále zde najdete 3 pokoje. V ložnici oceníte malou praktickou šatnu. Všechny pokoje jsou nádherně prosvětlené díky střešním oknům. Nemusíte se obávat letních teplot, protože všechny pokoje jsou vybaveny klimatizací.

Dům je vybaven štítkem energetické náročnosti budovy třídy C. Vytápění domu je zajištěno plynovým kotlem, pro ohřev vody slouží nový elektrický bojler, který je napojen na kotel. V přízemí je podlahové topení, v patře jsou radiátory. Pro výtápění je možné využít také krb, který díky svému umístění vyhřeje také pokoje v patře. Odpady jsou řešeny žumpou o velikosti 10m3.

Na pozemku se nachází zastřešené stání pro dvě auta. Vybavení na zahradu pohodlně uschováte v prostorné garáži. K relaxaci a odpočinku slouží 2 balkóny přístupné ze všech pokojů v horním patře a terasa o rozloze přibližně 25 m2. Posezení na terase vám zpříjemní nábytek z masivu, gril a udírna. Pro parné letní dny je na zahradě bazén s filtrací.

Tato nemovitost je ideální pro rodinné bydlení a nabízí dostatek prostoru pro pohodlný život. Pro více informací a domluvení prohlídky mě kontaktujte skrz zprávy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu850235
Dispozice4+kk
Dostupné od4. 7. 2024
StavVelmi dobrý
PENBC - Úsporná
Užitná plocha115
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku1 091
Konstrukce budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 5 m²
Parkování
MHD 2 minuty pěšky
Terasa 25 m²
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDPodzámčí
🚶 137 m (2 min)
PoštaOstrava 17
🚘 952 m (2 min)
ObchodPekařství Bartovice
🚘 1 566 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 6 193 m (12 min)
RestauraceBartovičanka
🚘 1 913 m (4 min)
LékárnaŠenovská lékárna
🚘 3 622 m (6 min)
ŠkolaZákladní škola Ostrava-Bartovice
🚘 998 m (2 min)
Mateřská školaMŠ Šenov
🚘 3 325 m (6 min)
Sportoviště
🚘 968 m (2 min)
Hřiště
🚘 983 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.