Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Krásná Lípa, Ústecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Krásná Lípa, Ústecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Krásná Lípa, Ústecký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 6 ložnic bez realitkyKrásná Lípa - Krásná Lípa, Ústecký kraj

Krásná Lípa - Krásná Lípa, Ústecký kraj

Pronájem Chalupy Krásná Lípa v oblasti České Švýcarsko: 6 ložnic, max. 16 osob.chalupa za týden: léto 28.000kč, zima 22.500kč. Domek se nachází v klidné části města Krásná Lípa, která je centrem Českého Švýcarska. V blízkosti ubytování najdete sportovní areál s možností zahrát si minigolf, tenis, nebo si vyšplhat na horolezeckou stěnu. Vedle domku vede cyklostezka, která Vás navede do krás Českého Švýcarska. Okolní krajina vybízí ke každodenním výletům a je na Vás zda je podniknete na kole nebo pěšími toulkami. Neměli byste opomenout návštěvu Kyjovského údolí, Tolštejnského panství a dalších krás tohoto kraje. Přímo na náměstí stojí za návštěvu zrekonstruovaný Křinický pivovar, místní čokoládovna a malé muzeum, které se nachází v nejstarším domě Krásné Lípy (cukrárna). V zimě mají návštěvnici k dispozici několik sjezdovek v okolí, které jsou vzdáleny cca 6 km od místa pobytu.

V zahradě se nachází gril, ohniště a také velký rybníček. Na pozemku nejdete krásný bazén s posezením. Za poplatek je možné půjčit i výčepní zařízení na pivo. Doporučujeme vlastni přezůvky. Dům nepronajimame na oslavy, rozlučky se svobodou a joné akce. Dům se nachází v klidné části města.

Parametry nemovitosti

NázevDomek u rybníčku
Ložnice6 ložnic
MěstoKrásná Lípa
Wifiano
Saunaano
Pes povolenne
Kapacitamax. 16 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénano
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.