Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 58 m² bez realitkyNerudova, Praha - Malá Strana

Rezervováno
Nerudova, Praha - Malá StranaMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Terasa 7,5 m²
Měsíční nájemné38 000 Kč

+ Poplatky za služby5 500 Kč
+ Vratná kauce76 000 Kč


Nabízíme k pronájmu unikátní byt nacházející se v historickém centru Prahy, přímo v srdci Malé Strany. Byt 3kk o velikosti 58 m2 je situován v posledním patře historického domu s výtahem a disponuje terasou s výhledem na celou Prahu. Možné je také využívat prostornou terasu společnou pro všechny rezidenty, která je přístupná z chodby hned naproti bytu.

Byt se pronajímá vybavený. Sestává z obývacího pokoje spojeného s kuchyní s plně vybavenou kuchyňskou linkou a vestavěnými spotřebiči, odkud vede přímý vstup na zděnou terasu (7,5 m2), dále jednoho průchozího a jednoho odděleného pokoje, komory a plně zařízené koupelny s WC. Byt byl před pár lety kompletně zrekonstruovaný a zařízený nábytkem vyrobeným na míru s využitím velmi kvalitních materiálů (kuchyňská deska z pravého kamene, dřevěné podlahy, nábytek z masivu, led a designová světla, kvalitní kuchyňské spotřebiče a vybavení koupelny). V bytě je i klimatizace a podlahové topení v koupelně a kuchyni. Přestože se byt nachází přímo pod Pražským Hradem, poskytuje vzhledem k umístění v posledním patře budovy absolutní klid.

Lokalita nabízí výbornou dopravní dostupnost – tramvajová zastávka Malostranské náměstí 3 min, metro Malostranská v docházkové vzdálenosti. Veškerá občanská vybavenost v blízkém okolí. Rezidenční parkování v ulici. V bezprostředním okolí park Petřín, Kampa, Královské zahrady.

Nájemné činí 38.000 Kč za měsíc. Měsíční zálohy cca 5.500 Kč na 2 osoby. Elektřina a internet budou převedeny na nájemce. Kauce 2 měsíční nájmy.

Byt bude k dispozici od 1. 9. 2024. Pronájem si zajišťuje sám majitel bez zprostředkovatele a neplatí se tedy žádné provize, přičemž právní servis je plně zajištěn pronajímatelem. Vyhrazujeme si právo vybrat nájemce na základě námi zvolených kritérií.

Byt má opravdu výjimečnou atmosféru, pojí se zde genius loci historického centra Prahy s moderním komfortem. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. RK nekontaktovat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu849791
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 9. 2024
Podlaží5. podlaží z 5
Konstrukce budovyCihla
Užitná plocha58
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 7,5 m²
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDNerudova
🚶 135 m (2 min)
PoštaPraha 011
🚶 398 m (5 min)
ObchodŽabka
🚶 160 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚶 301 m (4 min)
RestauraceSedm hvězd
🚶 83 m (1 min)
LékárnaFragnerova lékárna U Černého orla
🚶 124 m (1 min)
ŠkolaZákladní škola
🚶 398 m (5 min)
Mateřská škola
🚶 764 m (9 min)
SportovištěSokol Malá Strana
🚘 866 m (4 min)
Hřiště
🚶 448 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.