Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+kk • 265 m² bez realitkySlunečná, Osoblaha - Osoblaha, Moravskoslezský kraj

Slunečná, Osoblaha - Osoblaha, Moravskoslezský krajMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Balkón 20 m² • Sklep 10 m² • Terasa 20 m²
Cena2 390 000 KčUšetříte 200 000 Kč2 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 136 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej prostorného domu s dispozicí 5+kk v klidné lokalitě. Tato cihlová stavba se nachází v dobrém stavu a nabízí částečnou vybavenost. Energetická náročnost budovy je označena štítkem G. Celková plocha domu činí 265 m2 a k němu patří pozemek o rozloze 744 m2.

K dispozici je parkování před domem. Dům disponuje balkónem o ploše 20 m2 a terasou o stejné velikosti. Součástí nemovitosti je i sklep o rozloze 10 m2.

Tato nemovitost nabízí ideální prostor pro rodinné bydlení v klidné a příjemné lokalitě. Pro bližší informace či domluvení prohlídky mě kontaktujte skrze zprávy.

Nabízím Vám jedinečnou příležitost získat prostorný dům s velkým pozemkem ve vyhledávané lokalitě. Buďte první, kdo si tuto skvělou nabídku odnese!

Sale of a spacious house with 5+kk layout in a quiet location. This brick building is in good condition and offers partial furnishings. The energy efficiency of the building is marked with a G label. The total area of the house is 265 m2 and it comes with a plot of land measuring 744 m2.

Parking is available in front of the house. The house has a balcony with an area of 20 m2 and a terrace of the same size. The property also includes a cellar with an area of 10 m2.

This property offers an ideal space for family living in a calm and pleasant location. For more information or to arrange a viewing, please contact me through messages.

I offer you a unique opportunity to acquire a spacious house with a large plot of land in a sought-after location. Be the first to take advantage of this great offer!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu848733
Dispozice5+kk
Dostupné od27. 6. 2024
StavDobrý
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha265
VybavenoČástečně
Plocha pozemku744
Konstrukce budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 20 m²
Sklep 10 m²
MHD 1 minuta pěšky
Terasa 20 m²
Parkování

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDOsoblaha, autobusové stanoviště
🚶 93 m (1 min)
PoštaOsoblaha
🚶 248 m (3 min)
Obchodřeznictví
🚶 179 m (2 min)
Škola
🚶 465 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.