Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 122 m² bez realitkyU Náměstí, Dolní Břežany - Dolní Břežany, Středočeský kraj

U Náměstí, Dolní Břežany - Dolní Břežany, Středočeský krajMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah • Garáž • Balkón 3 m² • Sklep 10 m²
Cena16 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 72 054 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej prostorného a moderně zařízeného bytu 4+kk+šatna v panelové budově na 1. patře s výtahem. Tato nemovitost nabízí velmi dobrý stav a výbornou vybavenost, což zaručuje pohodlné a komfortní bydlení. Byt je velmi slunný, orientován na jižní a západní stranu.

Dispozice bytu je ideální pro rodinu nebo náročné jedince, kteří ocení dostatek prostoru a pohodlí. Celková plocha bytu činí 122 m2, kde k dispozici je i garážové stání pro 2 vozy a sklep o rozloze 10 m2.

Součástí bytu jsou el.rolety ve všech pokojích, vestavěný nábytek na míru. Také zde jsou 2 plnohodnotné koupelny s wc (1 vana, 1 sprchový kout).

K bytu patří balkón o ploše 3 m2 a bezbariérový přístup, což zvyšuje komfort bydlení. Budova disponuje energetickým štítkem C, což znamená nízké provozní náklady. Další parkování je možné před budovou.

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost získat tuto skvělou nemovitost, která splní veškerá Vaše očekávání. Kontaktujte nás pro více informací a domluvte si prohlídku prostřednictvím zpráv. Buďte první, kdo si tento úžasný byt odnese jako svůj nový domov.

Sale of a spacious and modernly furnished 4+kk+dressing-room apartment in a panel building on the 1st floor with an elevator. This property offers a very good condition and excellent equipment, guaranteeing comfortable and comfortable living. The apartment is very sunny, facing south and west.

The layout of the apartment is ideal for a family or demanding individuals who will appreciate plenty of space and comfort. The total area of the apartment is 122 m2, with a garage space for 2 cars and a cellar of 10 m2 available.

The apartment includes electric blinds in all rooms, custom built-in furniture. There are also 2 full bathrooms with toilets (1 bathtub, 1 shower).

The apartment includes a balcony of 3 m2 and barrier-free access, increasing the comfort of living. The building has an energy label C, which means low operating costs. Additional parking is possible in front of the building.

We offer you a unique opportunity to acquire this great property that will meet all your expectations. Contact us for more information and schedule a viewing through messages. Be the first to take this amazing apartment as your new home.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu848694
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 8. 2024
Podlaží1. podlaží z 4
Konstrukce budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha122
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 3 m²
Sklep 10 m²
Garáž
Bezbariérový přístup
Výtah
MHD 1 minuta pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDDolní Břežany, náměstí
🚶 71 m (1 min)
PoštaDolní Břežany
🚶 130 m (2 min)
ObchodTesco Express
🚶 0 m (0 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 38 m (0 min)
RestauracePohoda
🚶 90 m (1 min)
LékárnaDr. Max
🚶 207 m (2 min)
ŠkolaZákladní škola Dolní Břežany
🚶 307 m (4 min)
Mateřská školaMŠ Jesenice
🚘 5 384 m (8 min)
SportovištěSportoviště obce Vestec
🚘 4 879 m (8 min)
Hřiště
🚶 182 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.