Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Bílá Lhota, Olomoucký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Bílá Lhota, Olomoucký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Bílá Lhota, Olomoucký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyBílá Lhota - Hradečná u Bílé Lhoty, Olomoucký kraj

Bílá Lhota - Hradečná u Bílé Lhoty, Olomoucký kraj

Pronájem Chalupy Bílá Lhota - Hradečná v oblasti Severní Morava a Slezsko: 3 ložnice, celkem pro 6 až 12 osob.chalupa za týden: celoročně 42.000kč. Náš Malý Statek v obci Hradečná je kompletně nově zrekonstruovaným stavením z roku 1834.Je vhodný jak pro početnější skupiny přátel, tak velké rodinné akce s dětmi. Kolem Statku je oplocená zahrada s bazénem a zázemím pro děti. Obec Hradečná se nachází v kopcích přibližně 8km západně od města Litovel a 20km severo - západně od Olomouce. Kapacita statku je 12osob v celkem 3ložnicích. Pohodlně u nás zaparkují dvě auta v uzavřeném dvoře a další na ulici před statkem. Statek disponuje kompletně vybavenou kuchyní, obývákem, koupelnou se sprchovým koutem, dvěma umyvadly a bidetem. Dále je k dispozici sezónní toaleta ve venkovním domku. Statek je vybaven pračkou a sušičkou. Odpočinout si u nás můžete v infrasauně. Základní potřeby (prací prášek, základní suroviny v kuchyni, ručníky, povlečení) jsou pro váš pobyt připravené. V zahradě je velký nadzemní bazén, venkovní posezení s letní kuchyní, pergola s ohništěm a gril. Pro případ špatného počasí u nás najdete kolekci stolních her. Pro malé návštěvníky tu máme dětské hřiště s houpačkami, skluzavkou a pískovištěm. Samozřejmostí je dětská postýlka a jídelní židlička pro nejmenší.

Díky své poloze je náš statek skvělým startovacím bodem pro cykloturistiku i pěší turistiku. Kousek od nás je hrad Bouzov, Litovelské Pomoraví, Mladečské jeskyně a mnoho dalších turistických atrakcí.

Parametry nemovitosti

NázevMalý Statek Hradečná
Ložnice3 ložnice
MěstoBílá Lhota - Hradečná
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacita6 až 12 osob
Dětská postýlkaano
Krbne
Bazénano
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.