Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Chaty a chalupy

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem chaty, chalupy • 80 m² bez realitkyČím - Čím, Středočeský kraj

Nepřehlédněte
Čím - Čím, Středočeský krajMHD 5 minut autem • Vybaveno • Parkování • Sklep 4 m² • Terasa 10 m²
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby600 Kč
+ Poplatky za energie600 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Rádi bychom nabídli chatu na Slapech k dlouhodobému pronájmu, chata je vhodná na celoroční rekreaci. Součástí pronájmu je i molo s pramicí (může být i s motorem).

Chata se nachází v klidné oblasti, nad jednou ze zátok slapské vodní nádrže. Od vody je vzdálena cca 400 metrů, všude kolem ticho, klid, louky, lesy a krásná příroda. Obchody s potravinami jsou v okolních vesnicích, větší supermarkety cca 20 minut autem. K slapským letoviskům je to po vodě jenom kousek, ať už na jednu stranu na Živohošť nebo na druhou na Skalici, lodí se tam dostanete cca za 15 minut. V bezprostřední blízkosti (cca 100 m) se nachází statek Malčany - turistické a informační centrum a Institut celostní péče o koně.

Chata je postavená na pozemku o velikosti 800 m2, který se skládá z několika „plácků“ a dole končí lesem, celý pozemek je oplocen. Z terasy většinou neslyšíte nic jiného než šumění stromů a zpěv ptáků.

Chata se skládá z obývacího pokoje, kuchyně, koupelny, terasy a předsíně v přízemí, ze dvou ložnic v horním patře, a z garáže a dílny ve spodní části chaty. Plnohodnotné postele pro 5 lidí (manželská postel a 3 jednolůžka) + 2 rozkládací křesla.

Elektřina je samozřejmostí, voda je automaticky doplňována ze studny do 1.6 m3 zásobníku. Vytápění přes zimu je řešeno krbovými kamny, v případě potřeby olejovým radiátorem. Teplou vodu zajišťuje boiler na ohřev vody.

V kuchyni se nachází sporák, trouba, mikrovlnka, lednice a myčka na nádobí, pračka je umístěna v garáži. Připojení k internetu není zavedeno, ale bez problémů funguje hot spot. V případě nutnosti je možné si pořídit připojení od kteréhokoliv operátora.

Doba pronájmu na 1 rok s možností prodloužení.

Zvířata dle domluvy - čistotná, nekonfliktní, vyšší kauce.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu848340
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku800
Konstrukce budovyDřevostavba
Užitná plocha80
Dostupné od25. 6. 2024
StavVelmi dobrý

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 10 m²
Parkování
Sklep 4 m²
MHD 5 minut autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDChotilsko, Křeničná
🚘 2 486 m (5 min)
PoštaSlapy nad Vltavou
🚘 7 664 m (12 min)
ObchodPotraviny Coop
🚘 4 852 m (7 min)
RestauraceU Huberta
🚘 2 615 m (4 min)
SportovištěLanové centrum
🚘 4 507 m (7 min)
Hřiště
🚘 2 372 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.