Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Písek, Moravskoslezský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Písek, Moravskoslezský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Písek, Moravskoslezský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyPísek - Písek u Jablunkova, Moravskoslezský kraj

Písek - Písek u Jablunkova, Moravskoslezský kraj

Pronájem Chalupy Písek v oblasti Beskydy: 3 ložnice, max. 8 osob.chalupa za týden: celoročně 20.000kč. Chcete si odpočinout od ruchu velkoměsta a nasát klidnou chalupářskou atmosféru? Chalupa Sirotčanka je tím pravým místem. Klid Vám může narušovat jen šum lesa, zpěv ptactva nebo zvonečky pasoucích se ovcí. Nachází se na výjimečně krásném místě v nejvýchodnější oblasti Těšínských Beskyd. Chalupa je vhodným ubytováním zejména pro rodiny s dětmi, skupiny, ale i páry nebo jednotlivce. Díky své poloze je vhodná pro turisty, cyklisty, lyžaře či houbaře. Na kole se můžete projet třeba k nejvýchodnějšímu bodu ČR a v zimě přímo kolem chalupy vede běžecká stopa, kterou se dostanete např. na Hrčavské Trojmezí. Na houby stačí udělat jen pár kroků do lesa a nebo si jen prostě užívat pohodu ve vířivce. Na své si přijde každý.

Chalupa byla postavena v roce 1935,v roce 2012 prošla rozsáhlou rekonstrukcí a v posledním roce byly provedeny další významné změny. Proč Sirotčanka? Chalupu postavili naši praprarodiče v roce 1935.Když jsem někdo šel, tak od určité chvíle se říkalo, že jde "do Sirotčanky". Proč? Každý návštěvník se při pobytu může dozvědět zajímavou historii chalupy.

Parametry nemovitosti

NázevChalupa Sirotčanka
Ložnice3 ložnice
MěstoPísek
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacitamax. 8 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.