Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyŠantova, Olomouc - Olomouc-město, Olomoucký kraj

Šantova, Olomouc - Olomouc-město, Olomoucký krajMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž • Sklep 4 m² • Lodžie 16 m²
Měsíční nájemné16 900 KčUšetříte 1 100 Kč18 000 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč
+ Poplatky za energie3 000 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Jako majitel nabízím pronájem nového bytu 2+kk v 4.NP o velikosti 60m2 + lodžie 16m2 a sklepní kóje 4m2, přímo u centra města, na prestižní adrese v ulici Šantova v Olomouci. Moderní komplex bytů je bezbariérový s výtahem. Energetická třída B - velmi úsporný. V blízkosti je veškerá občanská vybavenost, MHD, OC Šantovka, Envelopa Office Center, botanická zahrada, právnická a přírodovědecká fakulta UP. Ve vnitrobloku nová mateřská školka, takže byt je ideální pro mladou rodinu.

Byt má jižní (jihovýchodní) orientaci prosklených stěn. Dispozici jednotky tvoří zádveří, samostatná šatna, samostatná toaleta, koupelna, ložnice a obývací pokoj s kuchyňskou linkou. Z ložnice a obývacího pokoje jsou samostatné vchody na prostornou lodžii. Dálkové vytápění je podlahové pod kvalitní vinylovou podlahou. Sklepní kóje je přímo u parkovacího stání a má zásuvku pro dobíjení elektrokol, elektrokoloběžek, příp. elektroauta.

V koupelně jsou použity nadstandardní obklady Rako Next s přípojkou pro pračku a sušičku. Na zakázku vyrobená kuchyňská linka značky Voráč je bohatě nasvětlena a obsahuje kování firmy Blum. Vestavné elektrospotřebiče (lednice, indukční deska, odsavač, trouba, mikrovlnka) čekají na schválení nájemníka (příp. jeho změny) a jsou naplánovány od firmy Elektrolux, třídy energetické účinnosti A. Indukční deska umožňuje spojovat indukční zóny, hlídá bod varu a automaticky spolupracuje s digestoří, která dle intenzity páry nastavuje svůj výkon. Dřez od firmy Teka.

Kauce standardně 2 nájmy. Zálohy služeb a energií 3500Kč. Cena nájmu lze snížit vyšší kaucí či vlastní investicí do klimatizace a žaluzií, které by zvedli úroveň bydlení nájemníka, případně snížili energetickou náročnost.

K dispozici je možnost vnitřního parkování v přízemí za 1600Kč/měsíc přímo u sklepní kóje.

Hledám dlouhodobého nájemníka, který preferuje moderní bydlení v centru města. Pro prohlídku bytu mě neváhejte kontaktovat.

K dispozici je také druhý byt 2+kk v 5.NP, kde je zakázková kuchyně Voráč v bílé barvě s příplatkem Matt . Koupelna pak ve značkovém obkladu pískové barvy.

As the owner, I offer for rent a new 2+kk apartment with a size of 60m2 + a 16m2 balcony on the 4th floor + parking space and a 4m2 cellar, right in the city center, at a prestigious address on Šantova street in Olomouc. The modern apartment complex is barrier-free with an elevator. The indoor parking and cellar are on the ground floor. Nearby, there is all civic amenities, public transport, Šantovka shopping center, Envelopa Office Center, botanical garden, law and natural science faculties of UP.

The apartment has a southern (southeastern) orientation of glazed walls. The unit layout consists of an entrance hall, a separate wardrobe, a separate toilet, a bathroom, a bedroom, and a living room with a kitchenette. Both the bedroom and the living room have separate entrances to the spacious balcony. The remote heating is underfloor heating under high-quality vinyl flooring. The cellar is right next to the parking space and has a socket for charging electric bikes, scooters, or cars.

The bathroom features premium Rako Next tiles with connections for a washing machine and dryer. The custom-made Voráč kitchenette is well lit and includes hardware from Blum. Built-in appliances are pending approval by the tenant and are planned from Elektrolux, with an energy efficiency class A, where the induction hob automatically works with the extractor hood.

I am looking for a long-term tenant who prefers modern living in the city center. Feel free to contact me for a viewing of the apartment.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu847969
Dispozice2+kk
Dostupné od22. 6. 2024
Podlaží4. podlaží z 7
Konstrukce budovyCihla
VytápěníVzdálené
Užitná plocha60
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Bezbariérový přístup
Lodžie 16 m²
Výtah
MHD 4 minuty pěšky
Sklep 4 m²
Parkování
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 324 m (4 min)
PoštaOlomouc 6
🚶 502 m (6 min)
ObchodGalerie Šantovka
🚶 473 m (6 min)
BankaMONETA Money Bank
🚶 725 m (9 min)
RestauraceMex-Dan Restaurant
🚶 357 m (4 min)
LékárnaDr. Max
🚶 358 m (4 min)
Škola
🚶 688 m (8 min)
Mateřská školaMŠ Michalské stromořadí
🚘 1 000 m (3 min)
Sportovištěinfinity fitness
🚘 2 245 m (5 min)
Hřiště
🚶 194 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.