Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Krásná Hora, Kraj Vysočina
Pronájem chaty, chalupy, Krásná Hora, Kraj Vysočina
Pronájem chaty, chalupy, Krásná Hora, Kraj Vysočina

Pronájem chaty, chalupy • 2 ložnice bez realitkyKrásná Hora - Bratroňov, Kraj Vysočina

Krásná Hora - Bratroňov, Kraj Vysočina

Pronájem Chaty Bratroňov v oblasti Vysočina: 2 ložnice, celkem pro 1 až 6 osob.chata za noc: léto 5.000kč. Nabízíme k pronájmu nově postavený Houseboat U Vodníka na rybníku uprostřed orlovských lesů, které jsou považovány za kolébku českého skautingu. Houseboat má kapacitu 6 osob ve dvou pokojích - jeden pro 4 osoby, druhý s manželskou postelí pro osoby 2.Je zde plně vybavená kuchyň spojená s obývacím pokojem a na střeše terasa s výhledem na rybník a lesy. Za Houseboatem je v lese zázemí s ohništěm, sprchou s teplou vodou a suchým záchodem. k dispozici je parkování pro 2 auta.

Na druhé straně rybníka provozujeme Občerstvení U Vodníka s drobným občerstvením a skvělým pivem. U Občerstvení je hřiště na volejbal, trampolína a další herní prvky pro děti. Dále je možné na rybníku po domluvě provozovat rekreační rybaření stylem „chyť a pusť!

Parametry nemovitosti

NázevHouseboat U Vodníka
Ložnice2 ložnice
MěstoBratroňov
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacita1 až 6 osob
Dětská postýlkane
Krbne
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.