Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Třeboň, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Třeboň, Jihočeský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Třeboň, Jihočeský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 1 ložnice bez realitkyTřeboň - Třeboň, Jihočeský kraj

Třeboň - Třeboň, Jihočeský kraj

Pronájem Rekreačního domu Třeboň v oblasti Jižní Čechy: 1 ložnice, max. 4 osoby.rekreační dům za noc: celoročně 2.950kč. Prožijte svoji dovolenou v Třeboni v rodinném domku se zahrádkou. Získáte dostatek prostoru a soukromou zahradu pouze pro Vás, Vaše děti a domácí mazlíčky. Nemovitost se pronajímá jako celek k výhradnímu užití. Dům má soukromou zahrádku, prostorný obývací pokoj, ložnicí se 4 lůžky (1 manželská postel, 2 jednolůžkové postele) a kolárnu. K dispozici máte zhruba 130 m² vnitřního prostoru + zahradu. Na zahradě je kryté posezení s plynovým grilem pro dlouhé letní večery. Při nepřízni počasí můžete sledovat O2 TV (sportovní kanály, HBO... ) nebo využívat rychlou WiFi.

Domácí mazlíčci jsou vítáni. Zahrada je pro ně bezpečná - celá obehnaná zděným plotem. Na zahradě je stín v horkých dnech, a současně přístřešek (u grilu), kde se mohou schovat před deštěm.

Parametry nemovitosti

NázevDomek v Třeboni
Ložnice1 ložnice
MěstoTřeboň
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacitamax. 4 osoby
Dětská postýlkane
Krbne
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.