Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 56 m² bez realitkyGollové, Praha - Hlubočepy

Rezervováno
Gollové, Praha - HlubočepyMHD 3 minuty pěšky • Výtah • Lodžie 10 m²
Měsíční nájemné19 000 KčUšetříte 2 000 Kč21 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Moderní 1+kk byt v novostavbě s výtahem a bezbariérovým přístupem, ve 4. podlaží 6-podlažní cihlové budovy, nabízí ideální bydlení pro jednotlivce či páry. Byt o celkové ploše 56 m2 je nevybavený, ale nabízí prostornou lodžii o ploše 10 m2 pro relaxaci či posezení venku. Byt se skládá z prostorné vstupní chodby, koupelny, velké komory a hlavní místnosti s kuchyňským koutek. Hlavní místnost lze předělit policí, knihovnou a získat tak více soukromí.

Tato nemovitost je vhodná pro ty, kteří hledají moderní a pohodlné bydlení v klidné lokalitě s dobrou dostupností veškeré občanské vybavenosti. Možnost parkování či garáže není součástí nabídky, ale v okolí je dostatek veřejných parkovacích míst.

Pokud hledáte útulné a praktické bydlení s možností relaxace na vlastní lodžii, neváhejte mě kontaktovat skrz zprávy a domluvte si prohlídku této zajímavé nemovitosti. Nemovitost bude volná ke 1.9. 2024. Prohlídky možné kdykoliv.

Modern 1+kk apartment in a new building with an elevator and barrier-free access, on the 4th floor of a 6-storey brick building, offers ideal living for individuals or couples. The 56 m2 apartment is unfurnished, but it offers a spacious 10 m2 balcony for relaxation or sitting outside. The apartment consists of a spacious entrance hall, bathroom, large storage room, and main room with a kitchenette. The main room can be divided with shelves, a library, to provide more privacy.

This property is suitable for those looking for modern and comfortable living in a quiet location with good access to all amenities. Parking or a garage is not included in the offer, but there are plenty of public parking spaces nearby.

If you are looking for a cozy and practical living space with the opportunity to relax on your own balcony, do not hesitate to contact me through messages and arrange a viewing of this interesting property.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu847892
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 9. 2024
Podlaží4. podlaží z 6
Užitná plocha56
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
Konstrukce budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Lodžie 10 m²
MHD 3 minuty pěšky
Bezbariérový přístup
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 209 m (3 min)
PoštaPraha 500
🚘 260 m (1 min)
Obchod
🚘 2 390 m (6 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 557 m (4 min)
RestauraceLa Festa
🚘 2 324 m (5 min)
LékárnaLékárna Poliklinika Barrandov
🚘 1 406 m (4 min)
ŠkolaFakultní základní škola Barrandov II při PedF UK
🚘 678 m (3 min)
Mateřská škola
🚘 931 m (3 min)
Sportoviště
🚘 2 179 m (5 min)
Hřiště
🚘 241 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.