Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 67 m² bez realitkyPod Hůrkou, Klatovy - Klatovy, Plzeňský kraj

Pod Hůrkou, Klatovy - Klatovy, Plzeňský krajMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Sklep 4 m²
Cena3 899 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 535 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


(Cena k jednání)

Dovoluji si nabídnout k prodeji prostorný byt 3+1 (4+kk), který prošel v roce 2024 generální a komplexní rekonstrukcí. Útulný byt o celkové výměře 67,4 m (63,1 m2 byt + 4,3 m2 sklepní kóje) se nachází v klidné lokalitě Pod hůrkou v zatepleném panelovém domě bez výtahu, v posledním 4.NP podlaží.

Samotný byt se skládá celkově ze čtyř obytných místností - tři z nich jsou namířený výhodně na jihozápadní stranu a jsou tak příjemně prosluněny výraznou část dne. Poslední z pokojů je situován na severozápadní stranu, což zaručí, že v letních dnech zde bude vždy příjemná teplota. Orientační výměry pokojů jsou vypsány v plánku u fotografií.

ČERSTVÁ REKONSTRUKCE

Hlavní předností tohoto bytu je fakt, že prošel skutečně generální rekonstrukcí, takzvaně “od podlahy”. Samotná rekonstrukce, která probíhala v tomto roce, obsahovala tyto úkony: zděné jádro, kompletní rozvody elektroinstalace včetně navýšení na třífázový jistič, nové rozvody vody a odpadu, v celém bytě provedení sádrokartonových podhledů, nivelace, tedy srovnání podlah, komplexní vyštukování stěn v celém bytě, výměna všech radiátorů v bytě za nové, položení vinylové podlahy, výměna vstupních dveří včetně ocelového rámu, montáž nové kuchyně, včetně spotřebičů - el.trouba, indukční deska, myčka (vše Mora) a digestoře (Klarstein). Plastová okna během rekonstrukce seřízeny a vyčištěny.

Byt je skutečně po čerstvé rekonstrukci, a tak budete první, kdo bude v bytě po renovaci bydlet.

VELKÁ SKLEPNÍ KÓJE

Kdo má rád úložné prostory, jistě ocení možnost použití velmi prostorné sklepní kóje, která má celkovou plochu 4,3 m2. U kóje, které jsou v tomto bytovém domě řešeny formou železných klecí, bylo řešeno vymalování a natření podlahy.

NÁKLADY NA BYDLENÍ + ENERGIE

Náklady na bydlení jsou v rámci tohoto bytu rovněž velmi příjemné. Aktuální měsíční platba je nastavena na 2 780 Kč (při stavu pro 2 osoby). Z této částky činí fond oprav pouhých 647 Kč. Zálohy na topení jsou aktuálně nastaveny na 1349 Kč a záloha na teplou vodu činí 496 Kč. Bytový dům se dvěma vchody je velmi klidný, udržovaný se stabilním SVJ. Plášť baráku již prošel rekonstrukcí, tedy jeho zateplením fasády a také výměnou vstupních dveří. Elektřina je připojena přes třífázový jistič u distributora ČEZ. Plyn je do bytu zaveden, nicméně aktuálně odpojen.

LOKALITA

Velkou výhodou je i dostupnost parkování, které je možné v ulici přímo před bytovým domem, či v bočních ulicích. Byt se nachází ve velice klidné části Klatov, v sídlišti Pod Hůrkou s velmi dobrou dostupností. V blízkosti této zástavby se nachází základní škola Klatovy, Tolstého a mateřská škola Podhůrecká.

PRODEJ

Inzerce probíhá bez realitní kanceláře, tedy neplatí se provize. Obchod bude realizován dle standardních postupů přes advokátní kancelář, včetně advokátní úschovy.

VIDEO PROHLÍDKA - https://youtu.be/ShvUVyay1qQ

V případě jakýchkoliv dotazů či zájmu o více fotografií bytu neváhejte napsat. Budu se těšit na osobní prohlídce.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu847828
Dispozice3+1
Dostupné od21. 6. 2024
Podlaží4. podlaží z 4
Konstrukce budovyPanel
VytápěníÚstřední
Užitná plocha67
VybavenoČástečně
StavPo rekonstrukci
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 4 m²
MHD 4 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDKlatovy, Podhůrecká u prodejny
🚶 310 m (4 min)
PoštaKlatovy 4
🚶 317 m (4 min)
ObchodPenny Market
🚘 1 024 m (3 min)
BankaUniCredit Bank
🚘 1 482 m (5 min)
RestauraceKlatovský Dvůr
🚶 763 m (9 min)
LékárnaDr.Max
🚘 1 403 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola Klatovy, Tolstého
🚶 369 m (4 min)
Mateřská školaMŠ Klatovy, Podhůrecká
🚶 421 m (5 min)
Sportoviště
🚘 993 m (3 min)
Hřiště
🚶 330 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.