Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Koberovice, Kraj Vysočina
Pronájem chaty, chalupy, Koberovice, Kraj Vysočina
Pronájem chaty, chalupy, Koberovice, Kraj Vysočina

Pronájem chaty, chalupy • 1 ložnice bez realitkyKoberovice - Lohenice, Kraj Vysočina

Koberovice - Lohenice, Kraj Vysočina

Pronájem Chaty Koberovice - Lohenice v oblasti Vysočina: 1 ložnice, max. 4 osoby.chata za týden: léto 16.500kč. Tiny House leží v malebné a klidné lokalitě zcela na okraji malé obce Lohenice a nabízí pronájem pro max. 4 osoby (po domluvě možná přistýlka – stanování na pozemku). Pronájem Tiny Housu y doporučujeme hostům, kteří mají zájem o pobyt v přírodě a hledají klid, odpočinek či únik od civilizace. Sprcha/vana (bojler 50 l) i solární sprcha je umístěna venku vedle maringotky. Splachovací WC i suché WC. Interiér je nekuřácký. V maringotce si lze za chladnějšího počasí zatopit v krbových kamnech nebo pomocí el. přímotopu.

Tiny House stojí na velkém oploceném pozemku (3500m²) s rybníkem (možnost přírodního koupání), kde mohou hosté využít koupací vyhřívaný sud (ohřev na dřevo), travnatou plochu s badmintonovou sítí (volejbalovou), venkovní posezení, přenosný gril, gril s kamenem a plynový gril a ohniště. K dispozici je i malá zahradní kuchyňka (2 - plotýnkový el. vařič, lednička s mrazákem). V zahradní kuchyňce je zavedena voda. Pro děti je připraveno pískoviště, houpačka, teepee a další hračky a hry (badminton, petang, fotbal…). Parkování je oplocené.

Parametry nemovitosti

NázevTiny House 65
Ložnice1 ložnice
MěstoKoberovice - Lohenice
Wifine
Saunane
Pes povolenano
Kapacitamax. 4 osoby
Dětská postýlkane
Krbano
Bazénne
Vířivkaano

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.