Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Prodej bytu 3+kk 105 m², Semilská, Praha, Praha
Prodej bytu 3+kk 105 m², Semilská, Praha, Praha
Prodej bytu 3+kk 105 m², Semilská, Praha, Praha
Prodej bytu 3+kk 105 m², Semilská, Praha, Praha
Prodej bytu 3+kk 105 m², Semilská, Praha, Praha
Prodej bytu 3+kk 105 m², Semilská, Praha, Praha
Prodej bytu 3+kk 105 m², Semilská, Praha, Praha
Prodej bytu 3+kk 105 m², Semilská, Praha, Praha
Prodej bytu 3+kk 105 m², Semilská, Praha, Praha
Prodej bytu 3+kk 105 m², Semilská, Praha, Praha
Prodej bytu 3+kk 105 m², Semilská, Praha, Praha

Prodej bytu 3+kk • 105 m² bez realitkySemilská, Praha - Kbely

Semilská, Praha - KbelyMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Parkování
Cena12 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 53 860 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Představujeme Vám jedinečnou příležitost koupě bytu v klidné lokalitě Praha Kbely obklopeném zelení, v třípodlažním bytovém domě, ulice Semilská. Jedná se o velmi prostorný byt 3+kk, se samostatnou šatnou a druhou toaletou. Celková užitná plocha je 103,6 m2, je situovaný v 1.NP, který vám nabídne nejen komfortní bydlení, ale byt se nachází v lokalitě, která je rájem pro rodiny a milovníky aktivního životního stylu, díky množství zelených ploch, parků s možností pro procházky, cyklistiku, běh, in-line bruslení, golf.

Klíčové vlastnosti bytu:

Dispozice: Byt je prakticky rozvržen do 3 pokojů a kuchyně s obývacím pokojem (41 m2), kde se nachází moderně vybavená kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči. Součástí bytu je dětský pokoj s vestavěnou skříní (12 m2), ložnice (17m2) na kterou navazuje průchozí prostorná šatna (10m2), vybavená koupelna s vanou, sprchovým koutem, toaletou a bidetem (9,6 m2), samostatné WC vybavené velkým umyvadlem a prostorem pro sušičku a pračku (4m2), vzdušná vstupní předsíň s vestavěnou skříní (10 m2).

V každém pokoji jsou položeny kvalitní dubové parketové podlahy, všechny interiérové dveře, obložky, nábytek jsou z dubu masiv. Dětský pokoj je například vybaven pro zavěšení houpačky, vaku nebo kruhů.

Byt je vybaven zabezpečovacím systémem a předokenními roletami.

Předmětem dohody je přenechání i ostatního vybavení.

Byt se nachází ve vchodě s pouze sedmi bytovými jednotkami se stabilními majiteli.

Bytový dům: Cihlová stavba z roku 2001. Dům prošel kompletním zateplením fasády a součástí byla také vyměna oken. V 2023 proběhla výměna rozvodů stoupaček.

Balkon: Z ložnice je přístup na balkon s plochou 3m2.

Parkování: Aktuálně je k bytu dlouhodobě projímáno garážové stání přímo v bytovém domě a před bytovým domem se nachází parkoviště.

Sklep: Součástí prodeje je také sklepní kóje o velikosti 1,5 m2. K dispozici je také prostorná kočárkárna.

Lokalita a dopravní dostupnost:

Byt se nachází v klidné části Prahy s veškerou občanskou vybaveností. V lokalitě se nachází 3x mateřska škola, základní škola, dětská hřiště, nově vybudovaná Poliklinika Kbely, pobočka České pošty, Obecní úřad, nová sportovní hala s venkovním sportovním hřištěm, fotbalové hřiště, hřiště pro pozemní hokej, golfové hřiště Vinoř, 2x BILLA, rozvíjejíci se obchodní centrum. Veškeré vybavení a služby jsou v pohodlné pěší vzdálenosti.

Dům je na spojnici několika propojených parků (Letňansko-Kbelský, Centrální park Kbely, Havrňák, Obora Satalice, Ctěnice, Vinoř).

Dopravní dostupnost do centra Prahy je zajištěna autobusovým spojením na stanici metra C "Letňany" a vlakovou stanicí přímo ve Kbelích. Stanice autobusu je přímo před domem, doba cesty na stanici metra Letňany je 9min. Městský okruh je rovněž snadno dostupný.

Energetická náročnost: Byt je po rekonstrukci s energetickou třídou B, což ji řadí do kategorie Velmi úsporná stavba.

Doporučujeme prohlédnout si tento byt a skvělou lokalitu.

Introducing a unique opportunity to purchase an apartment in a quiet location in Prague Kbely surrounded by greenery, in a three-story apartment building on Semilská street. This very spacious 3+kk apartment includes a separate dressing room and a second toilet. The total usable area is 103.6 m2, located on the 1st floor, offering not only comfortable living but also a location that is a paradise for families and active lifestyle enthusiasts, with plenty of green areas, parks for walks, cycling, running, in-line skating, golf.

Key features of the apartment:

Layout: The apartment is practically divided into 3 rooms and a kitchen with a living room (41 m2), featuring a modern kitchen with built-in appliances. The apartment includes a children's room with a built-in wardrobe (12 m2), a bedroom (17m2) with an adjoining spacious dressing room (10m2), a bathroom with a bathtub, shower, toilet, and bidet (9.6 m2), a separate toilet with a large sink and space for a dryer and washing machine (4m2), an airy entrance hall with a built-in wardrobe (10 m2).

Each room has high-quality oak parquet floors, all interior doors, linings, and furniture are made of solid oak. The children's room, for example, is equipped for hanging a swing, hammock, or rings.

The apartment is equipped with a security system and external blinds.

The agreement includes the transfer of other equipment.

The apartment is located in an entrance with only seven residential units with stable owners.

Apartment building: Brick building from 2001. The house underwent complete insulation of the facade and also a window replacement. In 2023, the riser pipes were replaced.

Balcony: There is access to a balcony with an area of 3m2 from the bedroom.

Parking: Currently, the apartment includes a long-term garage space in the apartment building and a parking space in front of the building.

Cellar: The sale also includes a cellar cubicle of 1.5 m2. There is also a spacious stroller room available.

Location and transportation accessibility:

The apartment is located in a quiet part of Prague with all amenities. In the area, there are 3 nursery schools, a primary school, playgrounds, a newly built Polyclinic Kbely, a branch of the Czech Post, the Municipal Office, a new sports hall with an outdoor sports field, a football field, a ground hockey field, Vinoř golf course, 2x BILLA, a developing shopping center. All facilities and services are within easy walking distance.

The house is on the junction of several interconnected parks (Letňansko-Kbelský, Central park Kbely, Havrňák, Obora Satalice, Ctěnice, Vinoř).

Transportation to the center of Prague is provided by bus connection to the "Letňany" metro station and a train station directly in Kbely. The bus stop is right in front of the building, the journey time to Letňany metro station is 9 minutes. The city ring road is also easily accessible.

Energy performance: The apartment has been reconstructed with an energy class B.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu846890
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 10. 2024
Podlaží1. podlaží z 3
Konstrukce budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha105
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Parkování
MHD 1 minuta pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDZamašská
🚶 65 m (1 min)
PoštaPraha 97
🚘 873 m (2 min)
ObchodPotraviny u Aničky
🚶 781 m (9 min)
Banka
🚘 3 490 m (6 min)
RestauraceRestaurant Delta
🚶 724 m (9 min)
Lékárnalékárna Tauferova, Kbely
🚘 1 238 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola Kbely
🚘 848 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola Letců
🚶 819 m (10 min)
SportovištěSportovní hala Kbely
🚘 1 043 m (3 min)
HřištěPod Nouzovem
🚶 250 m (3 min)

Vzdálenost k:

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.