Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.
Pronájem chaty, chalupy, Mařenice, Liberecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Mařenice, Liberecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Mařenice, Liberecký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyMařenice - Dolní Světlá pod Luží, Liberecký kraj

Mařenice - Dolní Světlá pod Luží, Liberecký kraj

Pronájem Chalupy Dolní Světlá v oblasti Lužické hory: 3 ložnice, max. 10 osob.chalupa za týden: celoročně 19.900kč. Pronájem chalupy Pod modřínem v obci Dolní Světlá. Nabízíme k pronájmu naši útulnou chalupu v obci Dolní Světlá, která je ideální pro rodinný pobyt. Je zrekonstruovaná, plně vybavena a poskytuje komfortní ubytování pro 10 osob. Parkování je přímo u chalupy. V chalupě je kuchyň vybavená čtyř plotýnkovou indukční deskou, troubou, myčkou nádobí a rychlovarnou konvicí a samozřejmě dostatkem nádobí. V kuchyni se také nacházejí kachlová kamna s pecí, na které je příjemné ležet, nebo jen tak odpočívat. V přízemí dále najdete jednu ložnici s dvoulůžkem, koupelnu se sprchovým koutem, oddělený záchod a zadní velkou síň na uschování kol, běžek apod. V patře jsou další dvě ložnice, každá s dvoulůžkem a dvěma jednolůžky. Naše velká zahrada je dostatečně daleko od silnice a poskytuje dostatek prostoru pro venkovní hry. Na zahradě je venkovní posezení s grilem.

Chalupu je možné obývat celoročně. Když si za chladného počasí zatopíte v kachlových kamnech, vytopí se celá chalupa a všude je příjemné teplo. Dolní Světlá je klidná obec obklopená krásnou přírodou, ideální pro výlety, cyklistiku a další venkovní aktivity. V blízkosti se nachází turistické trasy a zajímavá místa k výletům, například Luž, Hvozd.

Parametry nemovitosti

NázevChalupa Pod modřínem
Ložnice3 ložnice
MěstoDolní Světlá
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacitamax. 10 osob
Dětská postýlkane
Krbne
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.